Pašmāju Sandra Buloka glābs cilvēku dzīvības (65)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Topošā ārste Anna Vilcāne ir dzīvesstila portāla «Sejas» realitātes šova «Slavenību seja» 5. sērijas varone. Annas draugi un paziņas piefiksējuši, ka Annas sejas vaibsti līdzinās slavenajai amerikāņu aktrisei Sandrai Bulokai.

Rīgas Stradiņa universitātes medicīnas fakultātes 3. kursa studentes Annas Vilcānes brīnumainās pārvērtības norisinājās skaistumkopšanas salonā «HAIRRIGA» (i/c Olimpia 2.stāvā, Āzenes ielā 5), kur Ilzei Strodei grimu un frizūru veidoja salona speciālisti, bet par imidžu rūpējās Birutas Mageles starptautiskā stilistu skola.

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Anna atklāj, ka pati gan nekad nav saskatījusi līdzību ar amerikāņu aktrisi Sandru Buloku: «Vienmēr citi man ir teikuši: vai pati zinu, ka esmu vizuāli līdzīga Bulokai? Pat ceļojuma laikā uz Sanktpēterburgu sveši cilvēki man pienāca klāt un teica, ka esmu līdzīga šai aktrisei.»

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Topošā ārste atklāj, ka Bulokas privātās dzīves un citu slavenību privātajām un radošajām gaitām līdzi neseko, jo ir ļoti aizņemta ar studijām. «Visspilgtāk man atmiņā palikusi Bulokas atveidotā loma filmā «Mis slepenā aģente», protams, viņa ir ļoti spilgta un pamanāma aktrise,» nosaka amerikāņu aktrises līdziniece Anna.

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Vaicājot, vai Anna nekad bērnībā nav vēlējusies kļūt par aktrisi un līdzināties kādai skatuves dīvai, viņa nosaka, ka drīzāk gribējusi būt dejotāja. Lai arī tas sapnis par dejošanu vēl nav piepildījies, Anna cer, ka kaut kad nākotnē to izdosies realizēt.

Komentāri (65)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu