Keita Midltone nofotografēta peldkostīmā - karaļnams saniknots (10)

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Itāļu žurnāls gatavojas publicēt fotogrāfijas ar gaidībās esošo Lielbritānijas prinča Viljama sievu Ketrinu peldkostīmā atpūtas laikā Karību salās, saniknojot britu karaļnamu.

Itāļu tenku žurnāls «Chi» solīja attēlus publicēt trešdien. Otrdien tā mājaslapā tika publicēts gaidāmā numura vāks, uz kura 31 gadu vecā Keita redzama zilā peldkostīmā.

Foto: Žurnāls "Chi"

Savukārt Sentdžeimsas pils pārstāvis otrdien norādīja, ka grūtnieces fotogrāfiju publiskošana «nepārprotami pārkāpj pāra tiesības uz privātumu».

«Mēs esam ļoti vīlušies, ka fotogrāfijas no hercoga un hercogienes privātā atvaļinājuma, iespējams, tiks publicētas aizjūras zemēs,» teica karaļnama pārstāvis.

Kembridžas hercogienes kailo krūšu publicēšanu pagājušogad nosodīja pat Lielbritānijas premjerministrs Deivids Kemerons. Keitai pievērstā uzmanība atgādināja prinča Viljama mediju vajāto māti princesi Diānu, kura 1997.gadā gāja bojā autoavārijā, bēgot no paparaci.

Keita Midltone kāzu dienā
Keita Midltone kāzu dienā Foto: AP/Scanpix

Lai arī daudzi eiropiešu žurnāli un interneta vietnes pārpublicēja skandalozās fotogrāfijas, britu tabloīdi to līdz šim vēl nav darījuši.

Kā ziņots iepriekš, prinča Viljama un Keitas pirmdzimtais gaidāms jūlijā.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu