Artuss Kaimiņš esot vairākkārt skandalējies pa «Teātra bāru» (159)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas Nacionālā teātra aktieris Artuss Kaimiņš (32) sociālā tīkla facebook profilā ar ierakstu par nedienām, ko piedzīvojis «Teātra bārā» kopā ar savu suni Borhesu, kam tonakt tika svinēta jubileja, un citiem skatuves kolēģiem, sacēlis pamatīgu ažiotāžu. Bāra īpašnieks ir nepatīkami pārsteigts, ka Artuss ierakstā paudis nepatiesu un apmelojošu informāciju par «Teātra bāra» apkalpojošā personāla rīcību, jo no bāra aktieri neviens neesot izraidījis.

Savā facebook profilā aktieris Artuss Kaimiņš dalās pārdomās par «Teātra bāra» apmeklējumu: «Tikko biju Teātra Bārā - tai vietai vispār vai nu vajag mainīt nosaukumu uz- urlas.lv vai to vietu vajag slēgt - jau kuro reizi! Nesaprotu, kā aktieri no Rīgas teātriem tur iet un tērē savu naudu par alkoholiskiem dzērieniem. Tur ir Višibala (45gadi bijušais milicijas darbinieks) un «Bārmenis Vakara vadītājs», kuri abi nosaka gaumi vakara izklaidēm. Mani «kārtējo reizi» izraidīja no viesmīlīgajām «aktieru uzdzīves telpām» kā arī manus biedrus no QouQou, un koleģus no Latvijas Nacionālais Teātris, Jaunais Rīgas Teātris, jo man bija līdzi jubilārs Borhess, jeb vienkārši mans suns. Tas ir Pīļu medību suns – skolots - gudrs un ļoti, ļoti paklausīgs/ (Pagājuso reizi mani izraidīja, jo piem. biju kopa ar Kirillu Serebrriņikovu, jo viņam jau nu tiešām nav nekāda sakara ar LV teātri, vai arī ar Keišu ir tāds Andris Keišs, Poškus)) Bārā ir jāuzvedas pēc regulas - Mēs dzērēj-lējēji esam kingi - jeb dievi - Jūs pircēji p......i lūdzēji- sistemātisks pazemības stāvoklis - tapat kā kara nometnē.

Tas jau nav jaunums - žēl, ka Auškāpu ģimene (Dāvis Dāvis Auškāps & CO) bārs zaudē savu ģimenes inteliģences statusu, maksājot naudu tādiem cilvēkiem, kuri tur strādā un pazemo bāra apmeklētājus.

Johaidī bez lamu vārdiem- - esmu a.....a dusmīgs un pazemots - jo pirmkārt - sen jau nocietos un neko neteicu otrkārt- priecāšos tad, kad milicijas kungam un draugiem bārmeņiem būs satikšanās ar kolēģiem! 01.12.11. mani piekāva šajā TB bārā un atspārdīja ka pelavu maisu - 3 nedēļas zilas acis, smadzeņu satricinājums/ es to norakstīju uz saimnieka idiotismu un neapķērību - tagad saprotu kā tā ir diagnoze! Lasītāj! Aizmirsti Tēatra bāru, ej, Ozīriss, ej uz Pienu vai Pērli, vai Sapņi un kokteiļi, vai vnk mājās.»

Pie aktiera facebook ieraksta cits pēc cita parādās dažādu sabiedrībā pazīstamu ļaužu viedokļi, kas ir atšķirīgi. Daži Artusa draugi viņu mudina ar suni Borhesu iet izklaidēties uz citām vietām, tādējādi saglabājot mieru.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» aktieru, mūziķu un citu radošu cilvēku iecienītās atpūtas un izklaides vietas «Teātra bāra» īpašnieks Dāvis Auškāps atklāj, ka ir ļoti nepatīkami pārsteigts par aktiera Artusa Kaimiņa facebook ierakstu. «Tie, kuri pazīst Artusu, zina, kāds viņš ir patiesībā,» piebilst bāra īpašnieks. Viņš atklāj, ka aktiera facebook ierakstā ir klaji meli. «Nekas no tā, ko viņš tur raksta, nav patiess. Tas ir atspoguļots no viņa īpatnējā viedokļa, nepatiesu lietu kontekstā,» viņš nosaka.

Bāra īpašnieks atklāj, ka ar Artusu jau vairākkārt bijušas dažnedažādas domstarpības. «Viņu nekad neviens nav sitis, ne pirkstiņu piedūris. Arī tajā naktī, kad viņš četros no rīta ar suni ieradās bārā, neviens viņu neaiztika un ārā nemeta. Vienīgi ieteica no telpas, kur notiek diskotēka, pārvietoties uz bāra vecāko daļu, tādējādi netraucējot tiem, kas dejo. Taču viņš ignorēja šo aicinājumu,» stāsta Auškāps.

Viņš arī neslēpj, ka ar Artusu bāra apkalpojošajam personālam jau vairākas reizes bijušas dažnedažāda rakstura problēmas. «Viņš jau vairākas reizes ir pie mums taisījis skandālus. Es nevaru pieļaut to, ka mani darbinieki tiek pazemoti. Četros no rīta pilnā ierodas ar suni un sāk konfliktēt ar manām darbiniecēm,» situāciju skaidro bāra īpašnieks.

Komentāri (159)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu