«Grammy Awards 2013» krāšņākie dāmu tērpi. TOP 10 (15)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šā gada 10. februārī Losandželosā nominētajiem mūziķiem tika pasniegtas «Grammy» balvas par veikumiem pagājušajā gadā - gada labāko ierakstu, albumu, dziesmu, kā arī daudz citu apbalvojumu. Trīsarpus stundas ilgajā pasākumā uzstājās un to apmeklēja arī pasaulē pazīstami mākslinieki, tostarp dāmas košos tērpos - Teilore Svifta, Riana, Kellija Roulenda, Adele u.c.

Piedāvājam aplūkot, ar kādiem tērpiem populārās dāmas pārsteidza svinīgajā ceremonijā.

1) Bejonsē (Beyonce)

Dziedātāja Bejonsē, dodoties saņemt apbalvojumu, bija izvēlējusies melnbaltu bikškostīmu.

Bejonsē
Bejonsē Foto: Reuters/Scanpix

2) Teilore Svifta (Taylor Swift)

Balvu par labāk uzrakstīto dziesmu vizuālajiem medijiem saņēma Teilore Svifta, kura uz ceremoniju ieradās elegantā, garā kleitā ar dziļu dekoltē.

Teilore Svifta
Teilore Svifta Foto: AFP/LETA

3) Kellija Roulenda (Kelly Rowland)

Svinīgajā ceremonijā Losandželosā uzstājās arī dziedātāja Kellija Roulenda, kura pasākumu apmeklēja melnā kleitā, atklājot krūšu formas.

Kellija Roulenda
Kellija Roulenda Foto: AP/Scanpix

4) Kerija Andervuda (Carrie Underwood)

Kerija bija tērpusies garā vakarkleitā un akcentu lika uz košo kaklarotu, saņemot balvu par labāko kantrī mūzikas soloizpildījumu.

Kerija Andervuda
Kerija Andervuda Foto: AFP/LETA

5) Riana (Rihanna)

R&B dziedātāja Riana neatstāja vienaldzīgu it nevienu. Riana bija izvēlējusies gaisīgu, spilgti sarkanu un garu kleitu, kura lieliski piestāvēja dziedātājas brūnajam matu tonim un sarkanajai lūpu krāsai.

Riana
Riana Foto: Reuters/Scanpix

6) Florensa Velča (Florence Welch)

Britu mūziķe Florensa pārsteidza ar spīdīgu, pieguļošu, zaļu kleitu, atsedzot kāju ar lielu šķēlumu. Viņas kleitu rotāja trijstūraini dekori, kuri nosedza plecus, rokas un kleitas priekšpusi.

Florensa Velča
Florensa Velča Foto: Reuters/Scanpix

7) Dženifera Lopesa (Jennifer Lopez)

Uz pasākumu ieradās arī dziedātāja Dženifera Lopesa, kura kārdināja atbalstītājus ar lielu kleitas šķēlumu, atrādot kājas, tērptas siksniņkurpēs. Dženifera izvēlējās vienkāršu matu sakārtojumu - copi.

Dženifera Lopesa
Dženifera Lopesa Foto: AFP/LETA

8) Alīša Kīza (Alicia Keys)

Eleganti saģērbusies bija arī dziedātāja Ališa Kīza - garos, klasiskos svārkos un pikantu niansi piešķīra ar atklātu ādas izstrādājumu topa augšdaļu.

Alīša Kīza
Alīša Kīza Foto: Reuters/Scanpix

9) Keitija Perija (Katy Perry)

Dziedātāja Keitija Perija izvēlējās tērpu gaišos un maigos toņos, tomēr labās meitenes tēlu šī izvēle viņai nepiešķīra, jo garajai kleitai bija dziļš dekoltē, kurš lieliski ļāva apskatīt dziedātājas formīgās krūtis.

Keitija Perija
Keitija Perija Foto: AP/Scanpix

10) Adele

Jaunā māmiņa, slavenā dziedātāja Adele saņēma balvu par labāko popmūzikas soloizpildījumu un ieradās sarkanā kleitā ar ziedu rakstu.

Adele
Adele Foto: Reuters/Scanpix
Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu