Adele īrē māju par 47 000 mārciņām mēnesī, pelna 41 000 mārciņu katru dienu (24)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Popdīva Adele ir nopelnījusi jau 14,9 miljonus mārciņu un katru dienu papildina savus ienākumus ar 41 tūkstoti Anglijas mārciņu.

Dziedātāja, kuras dziesma tika izmantota jaunākajai Džeimsa Bonda filmai, ne tikai nesen kļuva par māmiņu dēlam, bet arī saņem ievērojamu atalgojumu par ieguldījumu mūzikas industrijā, jo radījusi daudzas dziesmas, kuras iekarojušas pasaules hītu topu virsotnes.

Ārzemju bulvārprese ziņo, ka dziedātāja ik dienu nopelna 41 000 Anglijas mārciņu. Adelei nesagādā problēmas maksāt īres maksu 47 000 mārciņu apmērā par māju Losandželosā. Adeles kontā ir 10,3 miljoni mārciņu, kā arī uzkrāti 4,6 miljoni mārciņu par autoratlīdzību, kopumā Adelei šobrīd ir 14,9 miljoni mārciņu un ir pārdoti jau 25 miljoni dziedātājas albuma kopiju.

Adele ir dzimusi Londonā un uzaugusi pieticīgā dzīvoklī virs veikala, kur viņu audzināja māte Penija. Nu Adelei pieder māja ar 10 guļamistabām.

Dziedātāja atpūšas savā īpašumā, cenšoties izvairīties no preses un publiskas dzīves, pavadot laiku ar pagājušā gada oktobrī dzimušo dēlu Angelo, kā arī gūst iedvesmu jaunām dziesmām. Informācijas avots vēsta: «Viņa ir ļoti satraukta par savu sniegumu «Oskara» ceremonijā, tādēļ atteicās dzīvot viesnīcā un šobrīd atpūšas īpašumā, kurš atrodas kalnos, – tas garantē viņai privātumu. Un kur gan vēl labāk gūt iedvesmu, ja ne grupas «Beatles» bijušajā mājā?»

Populārā Adeles dziesma «Skyfall» jaunākajai Džeimsa Bonda filmai:

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu