Samanta basām kājām, kleitā par 2000 latiem iekļūst Eirovīzijas finālā (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Dziedātāja Samanta Tīna, izpildot dziesmu «I Need a Hero», būs to 12 finālistu vidū, kuri cīnīsies par tiesībām pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas šogad norisināsies Zviedrijas pilsētā Malmē. Samanta Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases pirmajā pusfinālā pārsteidza skatītājus ne tikai ar savu spēcīgo vokālu, bet arī gaumīgo vizuālo tēlu - baltu kleitu, kas speciāli šūdināta Francijā un izmaksājusi aptuveni 2000 latu. Zem greznās kleitas skatītāji varbūt nesazīmēja, ka dziedātāja uz skatuves ir basām kājām.

Kad dzīvesstila portāls «Sejas» devās aplūkot, kā pirms Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases pirmā pusfināla gatavojas dziedātāja Samanta Tīna, viņa atzina: lai arī ir vēlme parādīt skaisto skatuves tērpu, tomēr ir mazliet māņticīga un balto kleitu, gluži kā līgava, vilks tikai nozīmīgajā notikumā.

Pirms pusfināla tiešraides Samantas Tīnas menedžeris Juris Millers sarunā ar «Sejām» atklāja, ka dziedātājas kleita, iespējams, esot visdārgākā, kāda jelkad bijusi Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases pusfinālā. Greznā kleita pie Samantas atceļojusi no Francijas.

Dziedātāja Samanta Tīna gluži kā dīva pozēja fotokamerām savā greznajā kleitā, kas šūdināta Francijā
Dziedātāja Samanta Tīna gluži kā dīva pozēja fotokamerām savā greznajā kleitā, kas šūdināta Francijā Foto: Mārtiņš Otto

«Liels paldies manam atbalstītājam – veikalam «VIP Fashion Style». Šajā veikalā ir fantastiskas drēbes, un tādas nekur Rīgā neatradīsiet. Liels paldies veikala īpašniecei Ludmilai, kura palīdzēja man tikt pie šīs kleitas. Viņa man sūtīja daudz dažādu variantu, līdz izlēmu, ka šī kleita būs tā īstā. Kleita tika šūta Parīzē pēc maniem auguma parametriem,» stāsta Samanta.

Skat, ar kādām čībiņām pirms uzstāšanās pa koncertzāli "Palladium" pārvietojās Samanta
Skat, ar kādām čībiņām pirms uzstāšanās pa koncertzāli "Palladium" pārvietojās Samanta Foto: Mārtiņš Otto

Tā kā kleitai bija jāatceļo no Parīzes uz Rīgu, dziedātāja ļoti uztraukusies, vai kleita pie viņas nonāks laikā. «Viens ir redzēt kleitu bildē, bet otrs ir uzvilkt to mugurā. Bija solīts, ka kleita atnāks jau 31. janvārī, bet tā neatnāca. Tikai šajā otrdienā kleita beidzot nokļuva pie manis. Dažās vietās tā bija jāiešuj. Kad viss bija pabeigts, es to uzvilku un sapratu, ka tā atbilst manai dziesmai. Kā es pati vienmēr smejos, skatuves kleita ir kā rekvizīts, kas palīdz pateikt to, ko vēlies. Balta krāsa ir šķīstības un cerību krāsa, ka atradīsim savu varoni,» viņa atklāj.

Samanta uz skatuves, izpildot dziesmu, kāpa ar basām kājām. «Kā vienmēr! Parasti uz lieliem un atbildīgiem notikumiem man ir basas kājas. Arī pērn Baltkrievijā, kad piedalījos starptautiskā konkursā «Slāvu bazārs» (šajā konkursā Samanta uzvarēja, balvā saņemot 9000 dolārus, - red. piez.) abās konkursa dienās uz skatuves kāpu basām kājām. Tā jau man kļuvusi par tradīciju!»

Samanta Tīna ar savām fona dziedātājām - Madaru Celmu un Madaru Rubeni
Samanta Tīna ar savām fona dziedātājām - Madaru Celmu un Madaru Rubeni Foto: Mārtiņš Otto
Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu