Riana atbalsta Krisu tiesā par viņas piekaušanu (10)

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Popdīva Riana trešdien pavadīja dziedātāju Krisu Braunu uz tiesas sēdi par nosacītā soda, kas Braunam tika piemērots par viņas piekaušanu 2009.gadā, noteikumu pārkāpšanu.

Kā jau ziņots, Losandželosas Augstākajā tiesā trešdien tika apspriesta sūdzība, ka Brauns neesot pilnā apmērā izpildījis viņam piespriestās 180 sabiedriskā darba dienas.

Iesniegtajos dokumentos esot «ievērojamas pretrunas», kas «labākajā gadījumā liecina par paviršu dokumentāciju, bet sliktākajā – par viltotu atskaiti», norādīja Losandželosas apgabala prokuratūra.

Tiesnesis Džeimss Brendlins lika Braunam apspriest apsūdzības ar savu nosacīta soda izpildes uzraugu. Nākamā tiesas sēde viņam nozīmēta 5.aprīlī, un tajā tiesnesis lems, vai pārkāpti nosacītā soda noteikumi.

Braunam piespriestajās sabiedriskā darba dienās bija jāizpilda tādi vienkārši uzdevumi kā zāles pļaušana un atkritumu savākšana. Viņam bija ļauts to izpildīt dzimtajā Virdžīnijas štatā.

Tikmēr dziedātāja advokāts ārpus tiesas apsūdzēja prokuratūru viņa klienta vajāšanā. «Nevienu citu manu klientu prokuratūra nav tā spīdzinājusi nosacīta soda izciešanas laikā,» viņš sacīja.

Kā iepriekš ziņots, pagājušajā nedēļā Riana intervijā mūzikas žurnālam «Rolling Stone» atzina, ka atkal satiekas ar Braunu.

    Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
    Uz augšu