Linda Abu Meri - mīlestības entuziaste (88)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Kā katru gadu, 14. februārī mīlestības svētku jeb Valentīna dienas piekritēji gatavojas sveikt mīļotos un īpaši pavadīt mīlas dienu, tostarp arī bijusī iekšlietu ministre Linda Abu Meri (agrāk Linda Mūrniece) ar vīru Hosamu Abu Meri. Linda teic, ka katru gadu īpaši gatavojas mīlestības svētkiem.

«Ar vīru ļoti laicīgi izplānojam, kā atzīmēsim to dienu,» sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» stāsta Linda. Viņasprāt, tas ir ļoti labi, ka ir iespēja šādus svētkus pārņemt, jo kādēļ gan tos nesvinēt, ja var?! «Labāk lai ir vēl viena svētku diena, nevis parasta diena,» teic Linda, kura uzskata, ka šādi svētki lieliski iederas starp valsts svētku, piemiņas un atceres dienām. Valentīna diena sniedz dažādību un priecē iedzīvotājus.

Linda ar jauno vīru Hosamu Abu Meri un humoristes Janas Duļevskas vecākiem pagājušajā vasarā apmeklēja Marijas Naumovas koncertu Dzintaru koncertzālē
Linda ar jauno vīru Hosamu Abu Meri un humoristes Janas Duļevskas vecākiem pagājušajā vasarā apmeklēja Marijas Naumovas koncertu Dzintaru koncertzālē Foto: Sejas.lv

Priecīgā balsī Linda atklāj arī to, ka viņas vīrs Hosams nevilcinās sievu lutināt arī ikdienā: «Man, par laimi, ir paveicies un vīrs mani pārsteidz ar patīkamām lietām ļoti bieži, tomēr Valentīna dienā tas ir kaut kas vairāk īpašs.» Hosams un Linda mīlestības dienā baudīs gardu maltīti ārpus mājas: «Šogad tā ir darba diena, tā nav ne piektdiena, ne sestdiena, tomēr dosimies vakariņās.» Mazliet smejot, Linda piebilst:

«Nu, par spīti tai darba dienai, būs jau arī kāds šampanietis, pastaiga pie jūras ar glāzēm rokās.»

Tāpat arī ar bērniem, iespējams, tiks iemalkots bērnu šampanietis.

Arī Lindas atvases gaida svinīgo dienu: «Var jau būt, ka viņi nav vēl tādā vecumā, lai iemīlētos, bet domāju, ka viņi arī pārsteigs klasesbiedrus un otrādi.»

Abu Meri ģimene jau sagatavojusi sarkanus sirsniņu formas balonus, ar kuriem izrotāt māju, lai radītu svētku noskaņu.

Lindas vīra Hosama vecāki pagājušajā vasarā viesojās Latvijā
Lindas vīra Hosama vecāki pagājušajā vasarā viesojās Latvijā Foto: No personiskā arhīva

Vaicāta par arābu izcelsmes vīru Hosamu Abu Meri un viņa izpratni, attieksmi pret šiem svētkiem, Linda teic: «Nepratīšu teikt, vai viņiem ir kādas konkrētas tradīcijas, kuras viņi piekopj šajos svētkos, tomēr varu apgalvot, ka viņi svētkus garām nelaiž – Valentīna dienu svin arī Libānā.»

Komentāri (88)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu