Frenks Oušens tomēr netiesāsies ar Krisu Braunu (1)

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

R&B uzlecošā zvaigzne Frenks Oušens sestdien paziņoja, ka netiesāšoties ar Krisu Braunu, kurš viņam uzbruka Losandželosas ierakstu studijas autostāvvietā.

Tomēr Braunam tik un tā varētu draudēt nepatikšanas par nosacītā soda noteikumu pārkāpšanu, kas viņam tika piemērots par dziedātājas Rianas piekaušanu 2009.gadā.

Kā jau ziņots, 27.janvārī autostāvvietā izcēlās strīds starp sešiem vīriešiem. Aculiecinieki stāsta, ka 23 gadus vecais Brauns iesitis «Grammy» balvas nominantam Oušenam.

Pagājušonedēļ Losandželosas apgabala šerifa pārstāvis norādīja, ka Oušens «vēlas, lai saistībā ar šo starpgadījumu tiktu ierosināta lieta», tomēr pats nebija iesniedzis prasību tiesā.

Sestdien Oušens savā mājaslapā paziņoja, ka vēloties aizmirst starpgadījumu.

«Es izvēlēšos saprātu,»

viņš rakstīja. «Nekādu kriminālapsūdzību, nekādu civilu lietu. Piedošana, lai arī grūta, tomēr ir gudra. Miers, lai cik tas būtu banāli, ir tas, ko vēlos savā īsajā mūžā.»

Kriss Brauns
Kriss Brauns Foto: Reuters/Scanpix

25 gadus vecais Oušens šogad nominēts «Grammy» balvai kā labākais jaunais mākslinieks, bet viņa hits «Thinkin Bout You» pretendē uz labākā ieraksta nosaukumu.

Brauns un Oušens svinīgajā ceremonijā 10.februārī sacentīsies par «Grammy» balvu kategorijā «Labākais urbānais mūsdienu albums».

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu