Adele cīnās ar skatuves slimību (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Popmūzikas dīva Adele, gatavojoties gaidāmajai Oskara ceremonijai, apmeklē nervu ārstu, lai tiktu vaļā no skatuves bailēm. Zvaigzne šobrīd ārstējas Losandželosā.

Adele, kurai 24. februāra vakarā kinematogrāfijas balvu pasniegšanā ir paredzēta uzstāšanās par godu jaunajai Džeimsa Bonda filmai «Skyfall», mokās ar paniku un negulētām naktīm. Oskara balvas pasniegšanā Adele dziedās filmas tituldziesmu.

Zvaigznes draugi atzīst, ka Adeles uztraukums saasinājās brīdī, kad tika ziņots, ka pasākuma vakarā uzstāsies arī popmūzikas dīvas elks Bārbra Streizande.

Kā ziņots, Adeles draugi esot ieteikuši Losandželosas ārstu, kas palīdzētu zvaigznei pārvarēt stresu, jo viņa ļoti satraukusies par gaidāmo ceremoniju.

«Adele ar orķestri gatavojas februārī plānotajai dziedāšanai, taču gatavošanās nespēj viņu nomierināt. Viņa jau pērn pirms «Grammy» balvu pasniegšanas ceremonijas bija diezgan uztraukusies un šogad vairs nevēlas piedzīvot ko līdzīgu,» vēsta informācijas avots.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu