Pieci gaidītākie šā gada spriedzes seriāli (51)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Gads iesācies arī ar plašu seriālu piedāvājumu klāstu. Lūk, apkopojums par pieciem spraiga sižeta seriāliem, kuri nule iznākuši vai drīzumā gaidāmi uz televīzijas ekrāniem.

Foto: publicitātes

Zero Hour (ABC)

Žanrs - drāma.

Pirmizrāde 13. februārī.

Lomās: Entonijs Edvards, Skots Maikls Fosters, Adisons Timlins, Džakinda Bereta.

Sižets: drāma ar mistikas elementiem un vēstures faktiem. Jaunā seriāla galvenajā lomā ir īsts televīzijas veterāns Entonijs Edvards, kurš filmējies vairākos seriālos, populārākais ir mediķu ER.

Henks (Edvards) strādā par kāda žurnāla redaktoru, kurš atspēko dažādas konspirācijas teorijas un paranormālas parādības. Taču pieredzējušais pētnieciskās žurnālistikas eksperts sāk mainīt savas domas, kad tiek nolaupīta viņa sieva Laila (Džakida Bereta). Lailai pieder pulksteņu veikals, kurā viņa pārdod visdažādākos laikrāžus. Starp tiem gadās kāds ekskluzīvs antikvariāts, kurš sevī glabā lielu noslēpumu un kalpo par atslēgu kādai konspirācijai. Henkam nekas cits neatliek, kā atminēt mīklu, lai atgūtu savu sievu.

Foto: publicitātes

Foto: publicitātes

Hannibal (NBC)

Žanrs - krimināldrāma.

Pirmizrāde - 2013. gada februārī - martā.

Lomās: Hjū Dansijs, Meds Mikelsens, Karolaina Dāvernesa, Laurens Fišberns.

Sižets: kurš gan nezina stāstu par profesoru Hanibālu Lekteru, kuru tik spilgti attēloja Entonijs Hopkinss filmā «Jēru klusēšana» un tās turpinājumos! Lūk, šis seriāls ir televīzijas daudzsēriju versija par to pašu Hanibālu. Interesanti būs skatīties, kā ar šo grūto uzdevumu tiks galā Braiens Fullers, kurš raksta scenārijus tādiem romantiskiem seriāliem kā «Pushing Daisies» un «Wonderfalls».

Seriālā FBI kriminālistikas eksperts Vils Grahams (Hjū Dansijs) sadarbojas ar Hanibālu Lekteru (Meds Mikelsens) un atrisina daudz mīklainu slepkavību un noziegumu.

Foto: publicitātes

The Following (Fox)

Žanrs - krimināldrāma.

Pirmizrāde 21. janvārī.

Lomās: Kevins Beikons, Džeims Pjorfojs, Megija Greisa, Natālija Zī u.c.

Sižets: FBI aģents (Kevins Beikons), kurš alkohola dēļ ticis atstādināts no pienākumiem, tiek atsaukts atpakaļ FBI, jo tikai viņa spēkos ir atrast sērijveida slepkavu (Džeims Pjorfojs). Kad slepkava tiek sagūstīts, sākas interesantākais - sāk uzdarboties viņa sekotāji, kuri pielūdz harismātisko slepkavu. Patiesībā Džoijs ir rakstnieks, kurš mēģinājis pabeigt slavenā klasiķa Edgara Alana Po darbu, tomēr cietis neveiksmi, kas vairo viņa naidu un dusmas. Par slepkavas upuriem tiek izvēlētas skaistas sievietes, kurām tiek izgrieztas acis. Situāciju kutelīgu padara arī savstarpējās attiecības starp slepkavas bijušo sievu un aģentu. Turklāt viņai arī jāaudzina slepkavas dēls.

Foto: publicitātes

Foto: publicitātes

The Americans (FX)

Žanrs - krimināldrāma.

Pirmizrāde 30. janvārī.

Lomās: Kerija Rasela, Metjū Rais, Anete Mihendru u.c.

Sižets: Raselas un Raisa varoņi dzīvo 1980. gada ASV piepilsētā, kur slepeni pilda Krievijas čekas spiegu pienākumus. Protams, abiem citu priekšā jātēlo iemīlējies precēts pāris. Kā viņiem tas izdosies - neļauties jūtām? Un vai viņus nevilinās vēlme kļūt par amerikāņiem?

Foto: publicitātes

Ripper street (BBC)

Žanrs - Krimināldrāma/mistērija.

Pirmizrāde 30.decembris (2012)

Lomās: Metjū Makfādains, Džeroms Flins, Adams Rothenbergs

Sižets: Lai gan šīs vēsturiski krāšņais seriāls jau aizsākās pagājušā gada nogalē, tas uzskatāms arī par šī gada gaidītāko un labi novērtēto TV produktu. Notikumi risinās 1889. gada Londonas Īstendā, kur šarmantais izmeklētājs Edmunds Reids (Metjū Makfādains) ir apsēsts ar slavenā Džeka Uzšķērdēja notveršanu. Ceļā uz mērķi viņš atrisina daudz citu noziegumu.

Foto: publicitātes

Padalies ar saviem atradumiem seriālu pasaulē!

Komentāri (51)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu