Virtuvē Doļģi nomaina Skudriņa (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Jau pavisam drīz sāksies kulinārijas raidījuma «Esi gardēdis» trešā sezona, kuru vadīs vienmēr radoši atraktīvā Gundega Skudriņa. Pirms tam raidījumu vadīja TV seja Elīna Doļģe.

Esi gardēdis producente Ingrīda Bondare stāsta par trešās sezonas aktualitātēm: «Ar prieku veidoju trešo sezonu, un man liekas, ka šāda pieeja - neapnikt ar intensīvu regularitāti, bet sezonāli atklāt jaunas idejas - ir galvenā šā formāta un projekta ideja. Projekts tiek raidīts katru pavasari un ir sezonāls, un katrā sezonā ir kāds būtisks jaunums. Trešo sezonu sāksim ar pārmaiņām. Tieši stils un stila lietas ar milzīgu iedvesmas devu ir tieši tas, ko mūsu skatītājs gaida.»

Tādēļ uzrunāju Gundegu Skudriņu kļūt par trešās sezonas naglu.

Izjūtiet stilu un iedvesmojieties pavasarim!

Šajā sezonā raidījuma Esi gardēdis vadītāja būs daudziem zināmā un lieliskā stila pazinēja Gundega Skudriņa, kura pavisam nesen izlaida Lielās iedvesmas grāmatu. Tāpēc tie, kas skatījuši un dzirdējuši par grāmatu, nešaubīgi var apgalvot, ka G.Skudriņa pārsteigs ar radošo izdomu. To apgalvo arī raidījuma producente I.Bondare, kura atzīst, ka tieši pēc Lielās iedvesmas grāmatas turēšanas rokās viņa saprata, ka izvēle par G.Skudriņu kā raidījuma vadītāju ir pareiza. Skudriņa projektā ienāks ne tikai ar savu radošo stila vīziju, bet arī centīsies iedvesmot skatītājus un sekotājus.

Gardēdis – tas ir dzīves stils

Skudriņa par jauno raidījumu saka: «Vēlos parādīt, ka gardēdis – tas ir dzīves stils. Šobrīd mācos attīstīt savas garšas nianses ne tikai maltītes baudīšanā, bet arī kopā būšanā, attiecībās un dzīves mīlēšanā. Raidījuma vadīšana ir iespēja iedvesmot skatītājus dzīvei ar garšu. Raidījumā būs iespēja uzzināt kārdinošu ēdienu receptes un personiskus stāstus, ko atklās gan talantīgas personības, gan profesionāli pavāri. Savukārt es parādīšu vienkāršus padomus neparastu galda klājumu veidošanā, neaizmirstot par virtuves klasiku – sen zināmiem un pārbaudītiem galda kultūras knifiem, bez kuriem nav iespējami eksplozīvi virtuves eksperimenti.»

Stils un krāsas būs īpaši saskaņotas ar ēdienu, noskaņu un, protams, ar personību,

kura gatavos nezināmajam viesim. Katrā raidījumā G.Skudriņa sniegs kādu stila padomu, kas noderēs ikvienam atbilstošā dzīves situācijā. Protams, pārsteigumi, sen nesatikti cilvēki, prieki, asaras, mūzika, tas viss būs jaunajā sezonā!

Rīts ar lieliskiem cilvēkiem un ne tikai...

Mūsdienās viena no problēmām ir laika trūkums. Cik gan bieži izdodas tikties ar draugiem vai citiem svarīgiem cilvēkiem? Un cik bieži ar šiem cilvēkiem atrodas laiks pasēdēt pie skaisti klāta galda ar pašu gatavotiem kārumiem? Raidījums Esi gardēdis mēģinās apturēt trako laika skrējienu – gardēžu viesistabā pie glīti klāta galda tiksies sen neredzēti draugi, radi un kolēģi, lai saviesīgā gaisotnē, baudot ēdienu, atklātu ne vienu vien noslēpumu. Pārsteigumi raidījuma gaitā gaida ne tikai skatītājus, bet arī pašas personības – gardumu gatavotājus. Kulināro talantu, noslēpumu un pārsteigumu dzirkstošais kokteilis raidījumā gaida ikvienu! Jau pirmajos raidījumos viesosies šarmantā latviešu dziedātāja Linda Leen, garšu pazinējs, šefpavārs Lauris Aleksejevs, mūziķis Goran Gora, Elmārs Tannis un viņu noslēpumainie viesi.

Esi gardēdis skatītājus priecēs no 9.februāra ik sestdienas rītu 9:25 kanālā LNT!

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu