Eštons Kačers nokļuvis slimnīcā Džobsa diētas dēļ (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aktieris Eštons Kačers nesen uzsāka augļu diētu, kuru izvēlējies, ietekmējoties no Stīva Džobsa lomas. Eštonam kļuvis nelabi un pirms filmēšanas aktieris nogādāts slimnīcā.

Eštons Kačers noskatījās vairākas intervijas ar Stīvu Džobsu un izlēma pamēģināt nelaiķa Džobsa augļu diētu. Augļu diēta paredzēja, ka uzturā ir tikai augļi, taču izslēdza jebkādu dzīvnieku izcelsmes produktu, graudu vai dārzeņu lietošanu.

Foto: AP/Scanpix

Saskaņā ar ārzemju bulvārpreses vēstīto, Eštons pēc šāda dzīvesveida ievērošanas, nokļuvis slimnīcā, Kačers stāsta: «Es npkļuvu slimnīcā divas dienas pirms filmēšanas sākuma.

Es vienkārši sabruku no sāpēm, mans kuņģis bija briesmīgā stāvoklī. Man bija bail.»

Tomēr Eštons uzskata, ka jaunā filma ir ciešanu vērta, tāpat arī ir uztraucies par skatītāju vērtējumu: «Filma ir par puisi, kurš tikko ir miris un atmiņas par viņu vēl ir ļoti svaigas. Cilvēki ir aizrauti ar šo vēsturi un rūpējas par to. Katram ir savs viedoklis. Tas biedē. īpaši biedējoši ir tēlot vīru, kuru tiešām apbrīnoju!»

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu