Decembrī vadošais televīzijas kanāls ir TV3! (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Decembrī TV3 ir bijis skatītākais kanāls Latvijā un TOP10 ierindojas sešas TV3 pārraides, kas nozīmē, ka TV3 iecienījusi lielākā skatītāju daļa! Svētku laikā cilvēku uzmanība TV3 bija piesaistīta svinīgajai ceremonijai "Latvijas lepnums", kura norisinājās jau septīto gadu, milzu interese tika izrādīta par dokumentālo filmu "Viena diena UgunsGrēkā", arī seriāla sezonas noslēguma sērijām sekoja tūkstošiem fanu un atbalstītāju, un, protams, kā tad bez svētku tradīcijas – filmas "Viens pats mājās"!?

Decembrī visvairāk skatīts TV3!

Decembrī TV3 kanāls kļuvis par absolūtu līderi, kas liecina, ka svētku mēnesī skatītāji to iecienījuši un ar to pavadījuši visvairāk laika. Kā liecina TNS Latvia dati, decembrī TV3 ieņem 1.vietu starp skatītākajiem televīziju kanāliem un tā vērošanai skatītāji, kas vecāki par četriem gadiem, veltījuši 13.9% no kopējā televīzijas skatīšanās laika.

Pagājušajā mēnesī TV3 skatītāji visvairāk laika veltījuši svinīgajai ceremonijai "Latvijas lepnums", kurā jau septīto gadu pēc kārtas tika godināti cilvēki, kas ar savu rīcību pasaulē vairo ticību labajam un gaišajam. Svinīgā ceremonija aiz sevis atstāja dokumentālo filmu "Viena diena UgunsGrēkā", liela interese visu mēnesi bijusi arī par to, kā noslēgsies seriāla ceturtā sezona. Jāsaka, ka seriāla radošā komanda bija parūpējusies par pārsteigumiem un jaunā sezona tiek gaidīta ar nepacietību. Seriāls "UgunsGrēks" joprojām ir līderis starp visiem seriāliem. Nedēļas nogalēs svētku laikā cilvēki baudījuši filmas, kā "Viens pats mājās", un pozitīvo emociju šovu "Dejo nost!", kurš tieši pirms Ziemassvētkiem noslēdzās ar Sarmītes Prules uzvaru. Bet skatītājus interesē ne tikai izklaide, un to apliecina TNS Latvia dati - skatītāji ar patiesi lielu interesei sekojuši aktualitātēm sabiedrībā svētdienu vakaros ar izmeklējošās žurnālistikas žanra raidījumu "Nekā personīga".

10 skatītākās TV3 pārraides decembrī

Latvijas lepnums 2010, 12.8 reitings

Dokumentālā filma Viena diena UgunsGrēkā, 12.5 reitings

Filma Viens pats mājās 2, 12.3 reitings

Seriāls UgunsGrēks, 11.5 reitings

Raidījums Nekā personīga, 10.7 reitings

TV3 Laika ziņas, 10.6 reitings

Filma Viens pats mājās 3, 10.3 reitings

Šovs Dejo nost!, 10.1 reitings

TV3 Ziņas, 9.6 reitings

Filma Viens pats mājās 4, 9.3 reitings

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu