Skrastiņš un Ķuzule mielojas ar eko pārtiku (25)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Dailes teātra aktieru pāris Ilze Ķuzule-Skrastiņa un Artūrs Skrastiņš retu reizi apmeklē saviesīgus burziņus, bet 24. janvāra vakarā abi aktieri apmeklēja ģimenes drauga restorāna atklāšanas pasākumu, kur nekautrējās izmēģināt laimi loterijā un pat uzcepa paši savu picu no ekoloģiskiem produktiem.

Ar svinīgu ballīti atklāts jauns ekoloģiskās pārtikas restorāns «Green». Iepazīties ar ēdienkarti un uzzināt vairāk par dabīgiem, Latvijā ražotiem produktiem bija ieradušies arī vairāki sabiedrībā populāri ļaudis, tostarp sabiedrisko attiecību speciāliste Guna Leiškalne-Rokk, kā arī slavenais aktieru pāris Artūrs Skrastiņš un Ilze Ķuzule-Skrastiņa. Tāpat pasākumā izklaidējās modes blogeris Deniss Ševeļovs un modelis Jaroslavs Barišņikovs.

Artūrs Skrastiņš un Ilze Ķuzule-Skrastiņa ir lieli ekoloģiskās pārtikas piekritēji. Ilze sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» stāsta: «Viennozīmīgi.

Man kaut kā tas vienmēr ir bijis asinīs, vienmēr ir bijuši lauki, kur paši visu audzējam.

Pirms Latvijā vēl nebija ne vēsts par eko vai bio, tad bija tirgus, kur vairāk iepirkāmies, bet tagad mums tieši pie teātra ir eko veikaliņš, kur es ieeju gandrīz katru dienu. Turklāt mani bērni kopš dzimšanas ir ēduši tikai ekoloģisku pārtiku.»

Aktieru pāris Artūrs Skrastiņš un Ilze Ķuzule - Skrastiņa cepa un mielojās ar picu, kas pagatavota no ekoloģiskiem produktiem
Aktieru pāris Artūrs Skrastiņš un Ilze Ķuzule - Skrastiņa cepa un mielojās ar picu, kas pagatavota no ekoloģiskiem produktiem Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Ilze atzīstas, ka ne vienmēr ir ēdusi ekoloģisku ēdienu, jo laikā, kad bija studente, tas nebija iespējams, tomēr pēdējā laikā tas notiek regulāri.

Aktrise atklāj, ka ir liela saldummīle un iecienījusi ekoloģisko smiltsērkšķu un augļu marmelādi, kuru varot iegādāties īpašos veikalos.

Ilze nenoliedz, ka ēst ekoloģisku pārtiku ir daudz dārgāk nekā to, kas nav atzīta par veselīgu.

Par bērniem šobrīd aktrise neuztraucas, jo atvases dodas uz bērnudārziņu turpat Rīgas centrā, kurā tiek respektētas vecāku vēlmes – bērni neēd to, kas aizbildņiem neliekas nepieciešams. Savukārt, runājot par skolas laiku, Ilze uzskata un teic, ka katram bērnam ir jāiziet čipsu un limonādes periods.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu