Valsts kontroliere Elita Krūmiņa ar jauno frizūru izskatās jaunāka (21)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ierodoties uz Saeimu, lai nodotu zvērestu, jaunievēlētā valsts kontroliere Elita Krūmiņa klātesošos pārsteidza ar jaunu frizūru. Iepriekš viņai bija haotiskas sprogas, kas izpelnījās arī skarbus komentārus; tagad mati nogriezti un vijīgās sprogas iztaisnotas, tādējādi valsts kontroliere izskatās atbilstoši prestižajam amatam.

Tagad Elita Krūmiņa izskatās atbilstīgi ieņemamajam amatam. Zvēresta dienai viņa krietni bija uzlabojusi savu frizūru un grimu.

Līdzšinējā Valsts kontroles padomes locekle Krūmiņa valsts kontroliera amatā tika ievēlēta 17.janvārī, bet amata pienākumus sāks pildīt pēc zvēresta nodošanas. Valsts kontrolieri amatā Saeima ieceļ uz četriem gadiem.

Zīmīgi, ka arī iepriekšējā valsts kontroliere Inguna Sudraba ir piedzīvojusi kritiskas piezīmes par savu vizuālo tēlu un frizūru. Taču pēdējo gadu laikā Sudraba mainīja stilu, izvēloties klasiska griezuma kostīmus un kleitas, kā arī nomainīja matu sakārtojumu atbilstoši ieņemamajam amatam.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu