Kultūras ministre saviesīgos burziņos nesmādē vīnu un šampanieti (178)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Kopš kultūras ministre Žaneta Jaunzeme-Grende atgriezās no komandējuma uz Austrāliju, viņa sākusi aktīvi apmeklēt Latvijas kultūras dzīves svarīgākos notikumus. Saviesīgajos pasākumos, kā jau ierasts bohēmiskā vidē, tiek malkots arī vīns un šampanietis, ar ko pēc saspringtajām darba stundām ministrijā, labprāt veldzējas arī kultūras ministre.

Kultūras ministre Žaneta Jaunzeme-Grende šajā nedēļā apmeklēja pāris pasākumus, kas saistīti ar Latvijas kultūras dzīvi. Protams, šādos pasākumos prominences nesmādē ne vīnu, ne šampanieti, kā arī pie glāzes atspirdzinošā dzēriena sarunas labāk raisās.

Foto: Sejas.lv

Kādā pasākumā dzīvesstila portāls «Sejas» kultūras ministri sastapa ar dzīvesbiedru Antu Grendi, kurš viņu pavadīja uz saviesīgu burziņu viesistabā «Vintage».

Foto: Sejas.lv

Ministre tovakar bija brīvi pieejama gan kultūras nozares pārstāvjiem, gan šovbiznesa darboņiem, kuri neslēpa sajūsmu, ka var patērzēt ar ministri neformālā gaisotnē pie vīna glāzes. Sākotnēji ministre malkoja vīnu, vēlāk viņa izvēlējās dzirkstošu šampanieti.

Foto: Sejas.lv
Komentāri (178)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu