Goslings nožēlo, ka nekļuva par vienu no «Backstreet Boys» (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Raiens Goslings ir pazīstams kā labs aktieris, tomēr atklājies, ka viņš būtu varējis kļūt arī par vienu no puišu grupas «Backstreet Boys» dziedātājiem. Goslings atzīstas, ka palaidis garām iespēju kļūt par grupas dalībnieku.

«Kad es biju dalībnieks «Micky Mouse» klubā, mēs dzīvojām kopā ar puisi no «Backstreet Boys» – Aleksandru Džeimsu Mekklīnu. Viņš visu laiku runāja par «Backstreet Boys», tomēr tad viņi tikai izveidoja grupu, viņš apgalvoja, ka viņi sasniegs lielus panākumus. Viņam mājās pat bija plakāts, bet mēs visi domājām, ka tas nekad nenotiks. Es kļūdījos,» intervijā atklājis aktieris Raiens Goslings.

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Vaicāts, vai Goslings nožēlo, ka tolaik nepieņēma izaicinājumu kļūt par grupas dalībnieku, aktieris atbildējis: «Nevaru atgriezties pagātnē. Es dzīvoju tagadnē. Vilciens ir aizbraucis.»

Aktieris ir pārtraucis komunicēt ar «Backstreet Boys» puišiem, taču ne savas vainas dēļ. Goslings pajokoja: «Viņi man neatzvana.»

Neilgi pēc intervijas ar Goslingu uz aktiera atzīšanos reaģēja arī «Backstreet Boys» dalībnieks Aleksandrs Džeimss Mekklīns, sakot: «Piedod, ka neatzvanījām tev, draugs. Ja mums grupā «Backstreet Boys» kādreiz būs vajadzīgs sestais dalībnieks, es tev piezvanīšu.»

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu