Vizuālie līdzinieki Ērglis un Pētersons svin jubilejas (15)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto/LETA

Jaunais dziedātājs, ventspilnieks Roberts Pētersons, kurš ne vienu vien reizi nodēvēts par liepājnieka, dziedātāja Andra Ērgļa dubultnieku, laidis klajā jaunu dziesmu. Arī Andrim šī nedēļa ir īpaši nozīmīga, jo viņš Liepājā atklāj savu 30. dzimšanas dienas koncertturneju.

Abi mūziķi – gan Andris Ērglis, gan Roberts Pētersons, kuros klausītāji saskata vizuālo līdzību, šonedēļ svin savas dzimšanas dienas. Robertam 14. janvārī aprit 18 gadi, bet Andris 16. janvārī atzīmēs 30. dzimšanas dienu.

Roberts savā 18. dzimšanas dienā izdod paša producēto dziesmu «You'll never be the same». Arī dziesmas mūzikas un teksta autors ir pats pilngadību sasniegušais skatuves mākslinieks.

«Ļauj sev dzīvot dzīvi pa īstam, tā, lai nekas nav neiespējams. Neliedz sev būt laimīgam un izdzīvo neatkārtojamo šodienu, jo jau rīt tu piedzimsi no jauna,» par dziesmu saka autors.

Dziesma ierakstīta un apstrādāta studijā pie mūziķa un producenta Modra Skaistkalna. Pagājušajā gadā savu dzimšanas dienu Roberts svinēja televīzijas tiešraidē Eirovīzijas nacionālā dziesmu konkursa atlasē, bet šogad puisis Eirovīzijas vietā dzimšanas dienu atzīmē ar jauna singla izdošanu.

Dzīvesstila portāls «Sejas» jau iepriekš rakstīja, ka šonedēļ Andrim Ērglim ir īpaši svarīgs notikums. 19. janvārī Andris ar vērienīgu koncertu Liepājas Olimpiskā centra Lielajā arēnā atzīmēs savu 30. jubileju. Jubilejas koncertā dziedātājs un mūziķis uzstāsies kopā ar kolēģiem, kas ir arī viņa bērnības skatuves elki un skatuves draugi: operdziedātāja Kristīne Zadovska, dziedātāja Ance Krauze, Ieva Sutugova, Annemarija Moiseja, kā arī Igo un Zigfrīds Muktupāvels, meiteņu bekvokāla grupa «Amurr». Jubilejas reizē klāt būs arī iemīļotie latviešu komponisti, kuri iedvesmojuši Ērgli gan uz skatuves, gan dzīvē, - Raimonds Pauls, Jānis Lūsēns, Valts Pūce un Jānis Strazds. Koncertam muzikālās krāsas piešķirs bundzinieks Gundars Lintiņš, ģitāristi Māris Kupčs, Aivars Meijers un Mārcis Auziņš, pianists Juris Kristons, bigbends «Mirāža».

«Pirmais nopietnais koncerts man bija pirms pieciem gadiem. Uz atpazīstamības sliekšņa esmu piecus gadus, kad cilvēki zina, kas ir Andris Ērglis. Atskatoties uz šiem gadiem, secināju, ka nemaz tik maz neesmu izdarījis.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu