Atradēji neatdod Lienes Tomsones pazudušo suni (53)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Kulinārijas raidījuma «Lapsa virtuvē» vadītājas un konditorejas «Kūkotava» īpašnieces Lienes Tomsones baltais suns Arčibalds pagājušā gada nogalē noklīda no saimnieces. Pēc izmisīgiem meklējumiem, sociālajos portālos parādījusies informācija, ka ir zināms, kur atrodas pazudušais Arčibalds, taču atradēji suni slēpj.

29. decembrī Lienes Tomsones baltais samojeda šķirnes suns pazuda Salacgrīvas novadā. Vairākas dienas Liene cītīgi lūdza palīdzību sameklēt noklīdušo Arčibaldu. Nu parādījusies informācija, ka sunim ir atradēji, taču tie neatdod Arčibaldu īstajai saimniecei Lienei.

Tomsone sociālajā tīklā «Facebook» raksta: «Ir informācija, ka Arčijs atrodas Saulkrastos.

Cilvēki, pie kā viņš atrodas, nevēlas Arčiju atdot.

Arčijs ir čipots un par suņa apzinātu slēpšanu draud kriminālatbildība. Jaukie cilvēki, ja kāds Saulkrastos vai tuvējā apkārtnē redz balto samojeda puiku, lūdzu, paziņojiet man - 29242661, atlīdzība un konfidencialitāte garantēta! Būšu jums ļoti pateicīga, ja palīdzēsiet.»

Komentāri (53)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu