Ko mūziķi apņēmušies 2013. gadā? (27)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto, Sejas.lv

Sācies jauns gads un, kā ierasts, cilvēki ir apņēmušies šogad piepildīt iecerēto, īstenot mērķus un nedaudz mainīt dzīvi. Mūziķi Samanta Tīna, Jenny May jeb Maija Stuģe, Intars Busulis un Normunds Pauniņš atklāj, ko vēlas īstenot Čūskas gadā.

«Iepriekšējā Pūķa gada nogalē es pēdējās nedēļās sapratu lietas, kuras nebiju izdarījusi gada laikā, tomēr veiksmīgi visu uzspēju. Šogad vēlos saņemties izdarīt lietas laicīgi,» stāsta Samanta Tīna. Samanta vēlas, lai nebūtu tā, ka neilgi pirms nogales jāsteidzas un jāpaspēj viss tas, kas neizdarīts. Samanta teic par šā gada plāniem, ka centīsies izdarīt uzreiz to, ko iedomāsies: «Kā vienmēr saka – kad tad, ja ne tagad!?»

Jenny May jeb Maija Stuģe šogad apņēmīgi plāno būt darbīga un ieguldīt laiku savā attīstībā, kā arī karjerā: «Vēlos apgūt ģitārspēli, vēlos sagatavot nebijušu koncertuzvedumu, izdot daudz hitu, godam nosvinēt savu dzimšanas dienu un varbūt pat iespēt izdot CD.»

«Nebūt tik slinkam, kā pagājušajā gadā,» teic Intars Busulis. Mest slinkumu pie malas ir Busuļa galvenā apņemšanās, tomēr mūziķis piebilst, ka vēlas kļūt veselīgāks: «Sākt dzīvot veselīgāk. Ēst veselīgāk.» Tāpat Intars cer, ka tik maz apņemšanos ir tikai pagaidām, ka tās vēl radīsies šā gada laikā. Busulis spriež, ka smēķēšanu uz laiku pārtraucis jau 2011. gadā, uzsverot - «uz laiku pārtraucu, nevis atmetu», jo tā psiholoģiski esot vieglāk. Tāpat Intars pauž cerības, ka plāni par koncerttūri un jaunā albuma izdošanu būs veiksmīgi.

Grupas «Otra puse» solists un dīdžejs Normunds Pauniņš sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atklāj, ko 2013. gadā apņēmies: «Veiksmīgi izdot jauno albumu, ko solījām jau pagājušajā gadā, kā arī noorganizēt labu tūri.»
Mūziķis, kurš ir azartisks riteņbraucējs, atkal izvirzījis sev jaunu mērķi:

«Aktīvi braukt ar riteni un beidzot vienā rāvienā (bez pauzēm) nobraukt 150 km no Rīgas līdz Talsiem,

ko pagājušajā gadā tā arī līdz galam neizdevās īstenot. Nobraucu no Rīgas līdz Engurei, kas ir apmēram 100 km. Protams, atjaunot veselīgu dzīvesveidu, atsakoties no picām.» No jaunā gada Normunds vēlas atsākt divas reizes nedēļā apmeklēt baseinu.

Normunds ir tētis, tādēļ šogad viņš grib censties būs labs tēvs savai meitai. Viņš vēlas arī izbrīvēt laiku, lai aizbrauktu uz Spāniju, kur paviesojās pērnā gada nogalē un momentā iemīlējās šajā eksotiskajā zemē.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu