Kešai patīk arī sievietes (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Keša (25) atklāj izdevumam «Seventeen», ka viņai simpatizē arī sievietes un to, kā viņa tiek galā ar negatīvajiem komentāriem par sevi.

«Es nemīlu tikai vīriešus. Es mīlu cilvēkus. Tas nav atkarīgs no dzimuma,» intervijā sacīju popzvaigzne.

Blondajai mūziķei attiecības nav atkarīgas no tā, kāds ir partnera dzimums, bet gan no tā, kāda ir viņa dvēsele: «Tas ir par garu, kādu izstaro persona, ar kuru esi kopā,» sacījusi Keša.

Neņemot vērā, ar kāda dzimuma cilvēkiem dziedātāja saistās, viņa šobrīd ir populāra visā pasaulē un stāsta, kā tikusi galā ar negācijām no tiem, kuriem Keša nepatīk.

«Agrāk es izmantoju negatīvus komentārus, lai motivētu sevi - daru to joprojām.

Es atceros katru personu, kura man ir teikusi, ka kaut ko nevarēšu izdarīt vai esmu neglīta un par resnu. Man ir saraksts ar cilvēkiem no pagātnes, kuri ir bijuši bez dvēseles un kritizējoši. Tagad es redzu sarakstu un domāju – ha, tas ir viens no iemesliem, kāpēc nodēvēju savu albumu par «Warriors» (tulkojumā no angļu valodas – «Cīnītāji«). Tu vari būt upuris un ļaut apēst savu dvēseli vai arī vari pateikt – tu tagad esi manā sarakstā un es pierādīšu, ka tu kļūdies.»

Keša negācijas no cilvēkiem ir padarījusi par motivētājiem.

Foto: Reuters/Scanpix
Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu