Ilva Liepiņa aiziet no LTV

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

«Jā, šobrīd ir doma iet projām no Latvijas Televīzijas, esmu uzrakstījusi atlūgumu,» žurnālam «Privātā Dzīve» atklājusi ilggadējā LTV diktore Ilva Liepiņa. Janvāris esot pēdējais mēnesis, kas Ilvai aizritēšot ierastajā ampluā.

Liepiņa atklājusi, ka šobrīd viņas aiziešana esot iesnieguma līmenī, kuru viņa vadībai nodevusi īsi pirms Ziemassvētkiem.

«PDz» noskaidrojis, ka šis lēmums briedis ilgi. Ilvai 2012. bijis pārbaudījumu gads. Pati diktore atklājusi, ka, ja viņa būtu jauns darbinieks, kurš nezina kā bijis kādreiz, varbūt sakostu zobus un paciestu. Tomēr Liepiņai ir nopietna pieredze un, viņasprāt, LTV iet radikālu pretēju ceļu, kāds tai būtu jāiet.

«Tas galīgi nesaskan ne ar maniem ētikas kritērijiem, ne profesionāliem uzstādījumiem,» atklāta bijusi Liepiņa. Viņa arī minējusi LTV vadītāju nevēlēšano sadzirdēt darbinieku domas un idejas.

LTV 10 gadus nostrādājusī diktore piebildusi: «Es nepametu Latvijas Televīziju - es eju prom no tādas Latvijas Televīzijas, kāda tā ir šobrīd.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu