Agra Daņiļeviča sieva Singita gaida bērniņu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pazīstamā horeogrāfa, deju grupas un skolas «Dzirnas» dibinātāja un mākslinieciskā vadītāja Agra Daņiļeviča (47) sieviņa Singita (41), kura ir deju skolas «Dzirna» direktore, ir bērniņa gaidībās. Mazulim pasaulē jānāk 2013. gada pavasarī, laikā, kad tētis Agris strādās pie bērnu baleta jauniestudējuma.

Agris un viņa sieviņa Singita Daņiļeviči ir bezgala laimīgi par gaidāmo notikumu. Gada nogalē, kad ir Ziemassvētki un gadu mija, laimīgā ģimenīte atvelk elpu, bet jau janvārī atkal paredzēti darbi.

Šā gada nogalē izskanēja dziedātāja Laura Reinika Ziemassvētku koncertšovs «Arēnā Rīga», kuru ar dejām izkrāšņoja Agra un Singitas deju skolas «Dzirnas» audzēkņi, kā arī Agris paviesojās pieredzes apmaiņā Amerikā. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Agris atklāj, ka sieviņa Singita jūtas labi, tādēļ bērniņa gaidību atvaļinājumā dosies no nākamā gada februāra, jo janvārī vēl paredzēti dažādi darba pienākumi «Dzirnās».

2011. gadā toreizējais Valsts prezidents Valdis Zatlers pasniedza valsts apbalvojumu - Triju Zvaigžņu ordeni horeogrāfam, deju grupas un skolas "Dzirnas" dibinātājam un mākslinieciskajam vadītājam Agrim Daņiļevičam par nopelniem un lielo personīgo ieguldījumu dejas kā mākslas attīstībā Latvijā
2011. gadā toreizējais Valsts prezidents Valdis Zatlers pasniedza valsts apbalvojumu - Triju Zvaigžņu ordeni horeogrāfam, deju grupas un skolas "Dzirnas" dibinātājam un mākslinieciskajam vadītājam Agrim Daņiļevičam par nopelniem un lielo personīgo ieguldījumu dejas kā mākslas attīstībā Latvijā Foto: LETA

Agris atzīst, ka nākamā gada sākums viņam saistīts tikai un vienīgi ar mazajiem ķipariem, jo martā pasaulē nāks viņa un Singitas mazulis, bet aprīlī pirmizrādi piedzīvos Agra iestudētais bērnu balets, kuram šobrīd Rihards Zaļupe komponē mūziku. «Ar mēnesi veco bērniņu iesim skatīties baletu uz Lielo ģildi, kurā dejos labākie «Dzirnu dejotāji,» priecīgi nosaka Agris.

Singitas un Agra ģimenē aug dēls Rūdolfs, kas dzimis 2000.gadā. Savukārt Agrim ir arī bērni, kas dzimuši iepriekšējā laulībā ar karstās jogas pasniedzēju Ilvitu Kļaviņu: Kristaps dzimis 1989.gadā un Katrīna 1994.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu