Vecgada koncerta tiešraide LNT

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

31.decembrī visas dienas garumā piedāvās plašu svētku programmu Jaunā gada sagaidīšanai. Ikvienu priecēs filmu izlase, raidījums Labvakar, Latvija! atskatīsies uz aizvadītā gada spilgtākajiem kultūras notikumiem un atklās prognozes nākamajam gadam. Vecgada vakarā LNT Ziņu dienests piedāvās Gada notikumu apskatu, kuru vadīs Ilze Dobele un Haralds Burkovskis. Svētku vakarā ikvienu LNT skatītāju priecēs skanīgs Vecgada koncerts tiešraidē no 11.novembra krastmalas, kuru vadīs Kristīne Garklāva un Jānis Auzāns.

Labāko filmu izlase

Gadu mijai maziem un lieliem skatītājiem tiek piedāvāta filmu izlase, kura lutinās visas dienas garumā 31.decembrī. No paša rīta 8:35 animācijas filmiņa Divas Lotiņas, pēc tam komēdija Bagātais Ričs, bet 12:05 Alvins un burunduki. 13:55 filma visai ģimenei – Mūnakra noslēpums un 18:00 Oskara balvai nominētā filma Polārais ekspresis.

Kultūra un receptes

31.decembra vakarā raidījums Labvakar, Latvija! atskatīsies uz aizvadītā gada spilgtākajiem kultūras un svētku notikumiem. Gaidot 2013.gadu, tiks atklāts, ko Latvijas slavenības apņēmušās paveikt Jaunajā gadā un kā pareizi saposties un ierasties uz lielo svētku balli, lai tajā neizgāztos. Būs iespējams uzzināt pareizas laimes liešanas formulu, lai laime 2013.gadā patiešām atnāktu.

Tā kā nākamais gads ir Čūsku triumfa laiks, tiks aplūkoti vēsturiski spilgtākie Čūsku gadu notikumi. Būs iespēja ieklausīties astrologa prognozē – cik veiksmīgs un panākumiem bagāts būs nākamais?! Gadu mijas reizē Labvakar, Latvija! meklēs, ko Jaunajā Čūskas gadā sola Latvijas teātri un grāmatu pārdevēji. Lai Jaunais gads iesāktos veiksmīgi, raidījumā tiks atklāta mundruma kokteiļa recepte un notiks arī tās paraugdemonstrējums. Patīkama ziņa raidījuma cienītājiem - Jaunajā gadā Labvakar, Latvija! sāksies 18:10, un tas būs veselu stundu garš!

Vecgada speciālizlaidums

Gads tuvojas noslēgumam! LNT Ziņu 2012.gada Vecgada speciālizlaidumā LNT žurnālistu komanda atskatīsies gan uz piedzīvoto Latvijas politikā, ekonomikā, kultūrā, sportā, gan ārvalstīs notikušo, kā arī apkopos iedzīvotāju vērtējumu par šogad piedzīvoto – kas, pēc skatītāju ieskatiem, bijis šogad lielākais pārsteigums, lielākā nejēdzība, aizkustinošākais notikums un kurš būtu pelnījis gada cilvēka titulu. Kā jau zināms, šogad dzīvojām ar neatrisināmo fotoradaru sāgu, notika referendums par krievu valodas statusu, Ministru prezidents Valdis Dombrovskis pārspēja līdzšinējo valdības vadītāju uzstādītos rekordus par ilgāk premjera krēslā bijušo politiķi, uzzinājām, cik maz mūsu Latvijā ir palicis, jo tika publiskoti tautas skaitīšanas dati, kā arī mūsu sportisti no Londonas olimpiskajām spēlēm atgriezās ar medaļām. Taču to, kādus notikumus būs izvirzījuši skatītāji, uzzināsiet LNT Ziņu 2012.gada Vecgada notikumu apskatā 31.decembrī 20:00, ko veido LNT Ziņu dienesta žurnālistu komanda; speciālizlaidumu vadīs Ilze Dobele un Haralds Burkovskis.

Foto: LNT

Sveicieni, salūts un himna

Vecgada vakarā LNT piedāvās muzikāli krāšņus priekšnesumus no 2012.gada spilgtākajiem koncertiem. Gaidāmi Latvijas valsts prezidenta Andra Bērziņa, premjera un arī bijušo Latvijas prezidentu sveicieni Jaunajā gadā. Laba vēlējumus un sveicienus mājiniekiem sūtīs arī ārzemēs dzīvojošie latvieši. Vecgada koncerta ietvaros būs iespēja tiešraidē sekot līdzi norisēm 11.novembra krastmalā, kur uzstāsies grupas Dzelzs vilks, Pulsa efekts, labākie dīdžeji un Ziemassvētku orķestris. Tiešraidi vadīs LNT raidījuma 900 sekundes vadītāja K.Garklāva un LNT projekta Dziedošo ģimeņu vadītājs J.Auzāns. Sagaidot 2013. gadu, kopīgi tiks dziedāta Latvijas valsts himna. Lai Jaunais gads iesāktos patiesi dzīvespriecīgi, tiks pārraidīta svētku uguņošana.

Jaunajā gadā divas pirmizrādes!

Sens ticējums vēsta: kā Jauno gadu sāksi, tā to aizvadīsi! LNT Jaunā, 2013.gada pirmajā dienā piedāvā divas pirmizrādes - 9:35 animācijas filmu Astrozēns. Tas būs stāsts par jaunu robotu ar īpašām spējām, kuru radījis izcils zinātnieks. Astrozēnu darbina zilā enerģija, viņš ir ārkārtīgi stiprs, viņam ir rentgena redze un piemīt spēja lidot. Savukārt 20:35 sagaidāma pirmizrāde filmai Vasara Parīzē, kura atklās stāstu par romantisku nedēļu Parīzē, kas Klārai beigsies ar šķiršanos no mīļotā vīrieša un drīzu jaunās sievietes iepazīšanos ar šarmanto Filipu.

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu