Elīnai Dzelmei ir īpašas attiecības ar Ziemassvētku vecīti (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Dailes teātra aktrise un māksliniece Elīna Dzelme ar dzīvesbiedru, režisoru Dž. Dž. Džilindžeru Ziemassvētkus svin ģimenes lokā ar savu mazo, piecus mēnešus veco meitiņu Hannu. Visi kopā viņi ieplānojuši šajos Ziemassvētkos apmeklēt arī baznīcu.

Klājot mājās svētku galdu, Elīna Dzelme šogad atturējusies no senajām latviešu tradīcijām, ka uz galda obligāti ir jābūt deviņiem ēdieniem. «Es īpaši neskaitu tos ēdienus, bet patiesībā Ziemassvētkos uz galda jābūt daudziem garšīgiem, skaistiem un, galvenais, pašu gatavotiem ēdieniem. Protams, pati savās mājās gatavoju svētku galda cienastu,» sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atklāj aktrise.

Elīna šogad iemācījusies jaunu pantiņu, ko skaitīt Ziemassvētku vecītim pie eglītes, dāvanas saņemot. Viņa atklāj, ka joprojām arī tic Ziemassvētku brīnumam. Tiesa gan, lūgt Ziemassvētku vecītim Elīna neko nevēlas, jo atklāj, ka viņai ar vecīti ir izveidojušās īpašas attiecības. «Viņš nāk un atnes arī dāvanas,» piebilst aktrise. Taču kurš no kuplās teātra saimes bija pārtapis par Ziemassvētku vecīti un devās apciemot Džilindžeru un Dzelmi Ziemassvētkos, aktrise neatklāj.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu