Diāna Kubasova atradusi skaistākos ogrēniešus (58)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto no Diānas Kubasovas arhīva

Ogrē notikusi skaistumkonkursa «Mis un Misters Ogre 2012» otrā atlases kārta, kurā sīvā konkurencē tika atlasīti divpadsmit enerģiski un harismātiski jaunieši.

Konkursantu atlases gaitu raksturo skaistumkonkursa vadītāja Diāna Kubasova: «Atlases pirmajā kārtā jauniešiem vajadzēja elektroniski nosūtīt motivējošu aprakstu par sevi un pāris fotogrāfijas. Konkursam piemērotākie dalībnieki jau tika aicināti uz atlases otro kārtu, kurā viņiem klātienē vajadzēja atbildēt uz sarežģītiem intervijas jautājumiem, demonstrēt savas defilē prasmes, kā arī pozēt fotogrāfam.

Konkursa žūrija, kuras sastāvā bija konkursa organizatori, horeogrāfs, fotogrāfs un aizvadītā gada konkursa uzvarētāji, izvēlējās sešas meitenes un sešus puišus, kas savstarpējo cīņu par titulu un kroni turpinās līdz pat nākamā gada martam.

Jaunieši apmeklēs dažādas deju, ritmikas, defilē, uztura mācības, psiholoģijas un make-up nodarbības, bet savu sportisko formu uzlabos, vairākas reizes nedēļā trenējoties sporta klubos. kur viņi apmeklēs jogas un aerobikas nodarbības, kā arī trenažieru zāli un baseinu.»

Konkursa «Mis un Misters Ogre 2012» finālā iekļuvušie jaunieši - topošā mārketinga speciāliste Anda Grandāne, uzņēmējs un inženierzinātņu students Gatis Gailītis, skolniece, kura aizraujas ar gleznošanu, Elvīra Cupika, pavārs, kuram patīk basketbols, Kristaps Šnevels, dejotāja un sporta vingrotāja Elvīra Tēberga, viesmīlis Māriņš Linē, Ogres jauniešu domes pārstāve Jeļena Ugrjumova, uzņēmējs un maģistrantūras students Nauris Liberts, sporta un pareiza uztura piekritēja Kristiāna Vlasova, elektrotehniķis, kurš aizraujas ar cīņas sportu, Normunds Biņkovskis, uztura speciāliste un tautisko deju dejotāja Lāsma Brenča un basketbola treneris Raimonds Pabrieža.

Komentāri (58)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu