Lauris Reiniks Ziemassvētkos saliedē daudzas ģimenes (27)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Viens no latviešu populārākajiem dziedātājiem Lauris Reiniks bija pirmais, kas šogad ieskandināja galvaspilsētā Ziemassvētkus. Arī vakar – dienu pirms solītā pasaules gala Lauris Reiniks «Arēnā Rīga» pulcēja kopā mazus un lielus ķiparus ar vecākiem, kā arī Latgales bērnunama bērnus uz savu Ziemassvētku koncertšovu.

Laurim Reinikam izdevās radīt Ziemassvētku noskaņojumu gan lieliem, gan maziem koncerta viesiem. Koncerts bija īpaši emocionāls, jo Lauris muzicēja kopā ar ģimeni – māsu Rūtu un vecākiem Daci un Artūru Reinikiem, kā arī kopā ar Kažu, īstajā vārdā Kārli Būmeistaru, un Janu Kay atskaņoja veltījuma dziesmu visiem tiem bērniņiem, kuri bija ieradušies uz koncertu no Latgales bērnunamiem. Viņiem šis koncerts bija dāvana Ziemassvētkos no Mārtiņa Freimaņa fonda un Laura Reinika.

Koncertšovā «Lauris Reiniks Ziemassvētkos» bez paša Laura uz skatuves bija Vidzemes kamerorķestris, instrumentālā grupa « MC orķestris», deju kolektīvs «Dzirnas» Agra Daņiļeviča vadībā, koris «Pa Saulei», bērnu popgrupa «Knīpas un knauķi», «Laimas Muzykanti» un operdziedātāja Elīna Šimkus.

Lauris Reiniks dziedāja ne tikai populārākās Ziemassvētku dziesmas, bet arī sava repertuāra pēdējo gadu lielākos hitus.

Vakara gaitā uz skatuves bija gandrīz 300 dalībnieku, mirdzēja vairāk nekā kilometru garas lampiņu virtenes un visam pāri slējās sešus metrus augsta svētku egle. Koncerta rīkotāji «MicRecPM» saka, ka lielākais izaicinājums šoreiz bijis panākt, lai publika gūst ne tikai krāšņu šovu un izjustus muzikālus priekšnesumus, bet arī īpašo Ziemassvētku noskaņojumu, baudu acīm un ausīm, vielu sajūtām un pārdomām.

Daudzi skatītāji pēc koncerta atzina, ka Laurim izdevies radīt Ziemassvētku sajūtu, turklāt atgādināt šajos gadskārtu svētkos, ka mūsu, ikviena Latvijas iedzīvotāja galvenā bagātība ir stipra un saliedēta ģimene.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu