Andris Kulbergs joņo pa ātrumtrasi (15)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Auto pārdevējs Andris Kulbergs piedalījies LTV7 motora sporta raidījuma «Ātruma cilts» ekstrēmajā daļā «Iedo' Izbraukt», kur traucās pa ātruma trasi ar sporta auto. Andris ir trešais drosminieks, kurš traucies pa ekstrēmo trasi.

Andra draugi smej, ka kājāmgājējs no viņa nevar sanākt, jo Andra asinis jau esot atšķaidītas ar benzīnu - vienmēr nepieciešams kaut kas ar motoru.

19. decembra «Iedo' Izbraukt» galvenais varonis nav vienīgais savā ģimenē, kuram ir padziļināta interese par automašīnām,

Andra tēvs reiz atvēris Rīgas motormuzeju.

«Viņš man ir piemērs, kādā veidā vajag tiekties pēc mērķiem. No otras puses, man būs ļoti, ļoti grūti vai ļoti, ļoti jācenšas, lai es varētu pārsist viņa sasniegtos mērķus. Tas ir cepuri nost un man ir kur tiekties,» par tēva sasniegumiem teic Andris.

Andris Kulbergs nespēj paskaidrot, ar kādu auto pārvietojas ikdienā: «Ja godīgi, tad es pats nezinu. Pārvietojos ar to, kas paliek pāri pēc tā, kas vakarā ir iedots klientiem izbraukšanai. Vasarā mēģinu pārvietoties ar motociklu.»

Uz ielām Andris noteikumus cenšas nepārkāpt, tomēr grēkojot ar ātruma pārkāpumiem.

Andris trasi veica 1 minūtē un 23 sekundēs.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu