«Slavenās blondīnes» defilē modes skatē un nebaidās no skauģiem (68)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Trīs spilgtas un enerģiskas pašmāju blondīnes - Rīgas domes izglītības, kultūras un sporta departamenta audita un revīzijas nodaļas iekšējā auditore Kristīne Lindenblate, skaistumkonkursu organizatore Liene Skulme un dziedātāja, arī jaunā uzņēmēja Natālija Tumševica kļuvušas ne tikai par labām draudzenēm, bet nodibinājušas fondu «Intriga World». Šobrīd trīs daiļās dāmas kļuvušas teju vai par visu saviesīgu pasākumu spilgtākajām viešņām.

Dzīvesstila portāls «Sejas» ar trīs blondīnēm tiekas modes mākslinieces Jolantas Ozollapas modes skatē «Vīna studijā». Visas trīs draudzenes un biznesa partneres - Kristīne Lindenblate, Liene Skulme un Natālija Tumševica šajā modes skatē demonstrē greznos Ozollapas tērpus.

Iepazīstas tenisa kortos!

Jaunās biznesa partneres sarunā ar «Sejām» atklāj, kā iepazinušās, sadraudzējušās un izveidojušas kopīgu biznesu. «1998. gadā atnācu dzīvot uz Rīgu, un pirmais, ko darīju, - es meklēju, kur varētu spēlēt lielo tenisu, jo līdz tam profesionāli biju spēlējusi galda tenisu. Sāku trenēties un iepazinos ar Lieni Skulmi, kura arī spēlēja tenisu. Jau vēlāk, kad tika nodibināta blondīņu asociācija «Go Blonde», iepazinos ar Natāliju Tumševicu,» stāsta Kristīne, bet Natālija piebilst, ka viņa ar tenisu nodarbojas jau no bērnu dienām, turklāt spēlējusi arī profesionālajā sportā. Savukārt Liene Skulme smejas, ka tenisa laukumā viņa atkārto slavenās tenisistes Marijas Šarapovas sitienus.

Lai uzturētu sevi lieliskā formā un labi izskatītos, trīs blondīnes turpina spēlēt tenisu. «Mūs vieno teniss. Katru nedēļu mums ir dubultspēles,» piebilst Natālija.

Natālija Tumševica
Natālija Tumševica Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Bizness turēsies uz trim blondīnēm

Tādēļ, iepazīstot viena otru tuvāk tenisa laukumā, visas trīs dāmas saprata, ka vēlas veidot kopīgu biznesu. Kristīnei un Lienei ir starptautisku skaistumkonkursu pieredze, Natālija jau pāris gadus nodarbojas ar pasākumu organizēšanu. «Bizness nav no vieglajiem, un viens cilvēks to nevarēs paveikt, tādēļ esam apvienojušās,» skaidro Kristīne, bet Liene, papildinot viņas teikto, piebilst, ka pasaule turas uz trim vaļiem: «Un tās esam mēs trīs!» Visas trīs dāmas nebaidās, ka biznesam apkārt virmos intrigas, skaudība un negatīvi komentāri. «Cilvēki ļoti nosodoši visu uztver. Atšķirībā no Amerikas mēs neprotam viens par otra panākumiem priecāties. Droši vien tas tādēļ, ka mums ir maz saules,» prāto Liene, bet Kristīne piebilst, ka aprunā jau parasti tie, kas paši ir slinki un neko nevēlas darīt, lai mainītu un uzlabotu savu finansiālo situāciju.

Pēc tam, kad trīs blondīnes bija demonstrējušās modes mākslinieces Jolantas Ozollapas jaunākās kolekcijas tērpus, viņas dāvanā saņēma skaistus rožu klēpjus
Pēc tam, kad trīs blondīnes bija demonstrējušās modes mākslinieces Jolantas Ozollapas jaunākās kolekcijas tērpus, viņas dāvanā saņēma skaistus rožu klēpjus Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

«Mums ir pozitīva attieksme pret lietām, mēs nebaidāmies plēst jokus. Dzīvojam pēc leģendārās franču modes dizaineres Koko Šaneles principa - mums vienalga, ko jūs domājat par mums, jo mēs par jums nedomājam vispār! Mēs ticam, ka iekšējais dvēseles skaistums izglābs pasauli,» nosaka Liene. Viņa skaidro, ka aplams ir viedoklis, ka visām trim blondīnēm to vien tik gribas, kā izklaidēties. «Mēs pārējā laikā smagi strādājam. Mums taču ir jāsadala darbs un ģimene. Un saviesīgos pasākumos mēs nākam tikties ar sponsoriem un nākamajiem biznesa partneriem, ar kuriem sadarbosimies nākamā gada pavasarī, Rīgā organizējot starptautisku skaistumkonkursu,» stāsta Liene.

Kristīne Lindenblate
Kristīne Lindenblate Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Vēlas Latvijā celt jaunas slimnīcas

2013. gada sākumā trīs blondīnes ķersies pie sava pirmā plāna īstenošanas, sieviešu kluba «Lion Club IntRiga» dibināšanas. Par kluba dalībniecēm kļūs dažādu tautību zināmas turīgas sievietes. «Mēs ar savu biznesu vēlamies palīdzēt tiem, kuriem klājas daudz grūtāk,» piebilst Natālija.

Blondīnēm ir grandiozi plāni, viņas apņēmušās piesaistīt sponsorus un piesaistīt finanšu līdzekļus starptautiskā mērogā, kas palīdzētu Latvijā celt jaunas slimnīcas.

Liene Skulme
Liene Skulme Foto: Mārtiņš Otto/TVNET
Komentāri (68)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu