«The Hobos» Ūdris: «Novēlu nedabūt pa seju!» (12)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Datums 12.12.12. ir interesants ne tikai ar neparasto ciparu kombināciju, bet arī ar to, ka tieši 12. decembrī atkal apvienojās grupa «The Hobos», sniedzot enerģisku koncertu Rīgas centrā, kuru apmeklēja arī dziedātāja mīļotā sieviete, seriāla «Ēnu spēles» aktrise Ilona Balode. Solists Rolands Ūdris atklāj, kas noticis ar «The Hobos» un kur pazudusi grupa. Tāpat novēl lasītājiem nedabūt pa seju. Ūdris teic, ka visdīvainākā lieta 12.12.12. datumā ir tas, ka viņa grupai notiek koncerts.

«Kolosāls datums,» teic Rolands Ūdris par maģisko datumu 12.12.12.

Ar kādreiz tik populāro grupu «The Hobos» viss ir kārtībā, skaidro Ūdris: «Ar «The Hobos» notiek tā, ka dzīvojam vienā vietā, bet katrs dara savas lietas; tajā pašā laikā, ja mums ir interesanti piedāvājumi uzspēlēt interesantās vietās, mēs labprāt piekrītam.»

Grupa pēdējo reizi uzstājās jūlijā Lietuvas festivālā, taču apvienojās atkal, lai uzspēlētu tieši maģiskajā datumā. Vaicāts, vai «The Hobos» ir kļuvuši izvēlīgi, Rolands teic: «Baigi izvēlīgie.»

Aktrise Ilona Balode (attēlā pa labi) "The Hobos" koncertā atbalsta mīļoto Rolandu Ūdri
Aktrise Ilona Balode (attēlā pa labi) "The Hobos" koncertā atbalsta mīļoto Rolandu Ūdri Foto: Mārtiņš Otto

Turpmākie plāni Ūdrim nav konkrēti skaidri, Rolands smej: «Kaut ko jau domājam. Domājam jau astoņus gadus - kopš pirmā albuma.»

«Neko, kādreiz satiekamies, saliekam galvas kopā, izdomājam, ka vajag kaut ko šitādu uzspēlēt. Domājam, ka kaut ko vajadzētu izdarīt - nu, kā parasti. Katrs ir palicis savā realitātē, iespējams, ka tas ir motivācijas trūkums, bet paši «iekaifojam» reizēm uzspēlēt,» par grupas pašreizējo darbību stāsta Ūdris.

Rolands stāsta, ka grupa nodarbojas ar radīšanu, tādēļ nedomā, kur spēlēt, - ja uzaicina, tad par to padomā un, iespējams, piekrīt. «Varbūt, ja mēs radīsim kaut ko jaunu, mūs biežāk aicinās un tad arī biežāk spēlēsim, bet pagaidām neko konkrētu nevaru pateikt,» Ūdris neziņā stāsta.

Par gaidāmajiem plāniem «The Hobos» līderis spēj teikt vien: «Ir! Satikties un parunāt par plāniem! Kā jau ierasts, cilvēkiem ir tā, ka ir plāns satikties un izrunāt plānus. Arī tas nav slikti. Mēs neesam pazuduši, mēs esam katrs savā kosmosā.»

Īpaši dzīvesstila portāla «Sejas» lasītājiem dziedātājs novēl netikt iekaustītiem:

«Nedabūt pa seju! Kurš gan gribētu dabūt pa seju?!» Sarunas noslēgumā Ūdris labo: «Labi, nē. Lai paliek skaistākas sejas! Tā būs labāk.»

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu