Ko brāļi Auzāni darīs, beiguši darbu «Dziedošajās ģimenēs» (21)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ko brašie brāļi Atis un Jānis Auzāni darīs tagad, kad beidzies 12 nedēļu ilgais LNT sirsnīgais šovs «Dziedošās ģimenes»? Vispirms noteikti atvilks elpu, atpūtīsies un tad sāks gatavoties lielajam ģimenes Ziemassvētku saietam, kas tradicionāli katru gadu notiek vecāku mājās Jersikā. Un jau 2013. gada sākumā ar savu muzikālo apvienību «Slavenais Jersikas orķestris» atsāks koncertturneju pa Latviju.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Atis Auzāns atklāj, ka pēdējo gadu gaitā brāļiem Auzāniem tā ir ierasta lieta, kad viens projekts beidzas un sākas nākamais. «Šobrīd arī varam teikt, ka šovs ir beidzies un sāksies kaut kas jauns. Ja iepriekš svētdienās bija šovs, tad tagad, kad pilnā sparā mums rit koncerttūre, tajā laikā būs koncerti,» teic Atis.

Savukārt Jānis Auzāns, papildinot brāļa teikto, atklāj, ka «Slavenais Jersikas orķestris» jau nospēlējis 25 koncertus, tādējādi šomēnes noslēdzot koncertturnejas pirmo daļu. «Nākamais cikls sāksies no janvāra vidus,» bilst Jānis. Viņš atklāj, ka «Dziedošo ģimeņu» finālā sajuties skumji, ka šovs ir noslēdzies. «12 nedēļas ir pietiekami ilgs laika posms, lai tajā atmosfērā iejustos. Kad tā īsti iejutāmies, tad viss beidzās,» atklāj Jānis.

Atminoties sirsnīgo ģimeņu šovu, Atis stāsta, ka ģimenes nav kautrējušās un lūgušas padomu brāļiem Auzāniem, veidojot savus iknedēļas skatuves priekšnesumus. «Kāpēc lai mēs liegtu savu padomu? Visi bijām ieinteresēti šova veidošanā, lai šovs būtu krāšņs un skatāms. Dalījāmies ar savu viedokli un uzmundrinājām, lai neuztraucas pirms sava uznāciena uz skatuves,» teic Atis.

Šajos Ziemassvētkos kuplā Auzānu saime pulcēsies vecāku mājās Latgalē – Jersikas pusē. «Mums katru gadu ir viens datums, kurā Ziemassvētku laikā visi sapulcējamies. Arī šogad mēs visi trīs brāļi ar savām ģimenēm būsim pie vecākiem. Mums visiem ir bērni, un viņi ar katru gadu kļūst lielāki un iemācās arvien vairāk jaunu dzejolīšu un dziesmu. Katru gadu šajos svētkos ir redzama bērnu izaugsme,» Auzānu Ziemassvētku svinēšanas tradīciju atklāj Atis.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu