Izdots jauniešu mūzikla «Dzimuši mūzikai» DVD ieraksts (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Nācis klajā jauniešu mūzikla «Dzimuši mūzikai» DVD ieraksts, informē «Mikrofona ierakstu» pārstāvji. Šā gada septembra sākumā Latvijas Nacionālajā teātrī un arī oktobrī Rīgas Kongresa namā skatītāju pilnās zālēs tika izrādītas sešas Andra Buļa režisētas un horeogrāfes Līgas Libertes iestudētas jauniešu mūzikla «Dzimuši mūzikai» izrādes.

Patlaban jaunas izrādes nav plānotas, tāpēc, atsaucoties uz jauno mūziķu atbalstītāju aicinājumu, izrādes producenti «Izdevniecība MicRec» sadarbībā ar kompāniju «Mikrofona ieraksti» ikvienam piedāvā iespēju noskatīties izrādes dziesmu video ierakstu. DVD versijā skatāmi tikai izrādes muzikālie priekšnesumi.

DVD papildināts ar foto galerijām no pirmizrādes aizkulisēm Latvijas Nacionālajā teātrī, ģenerālmēģinājuma un dziesmu albuma prezentācijas pasākuma «Just bārā». Papildus 22 mūzikla dziesmām DVD atrodami arī izrādes dalībnieku jaunāko dziesmu oficiālie videoklipi, starp kuriem ir arī Antras Stafeckas patriotiskais video dziesmai «Maldugunis dzēšot», Oskara Deigeļa pārdomu pilnais vēstījums videoklipā «Tu mani iedvesmo» un Kašera mākslinieciski provokatīvais dziesmas «Mazliet bail» videoklips.

Mūziklā «Dzimuši mūzikai» piedalījās jaunie izpildītāji Mārtiņš Ruskis, Antra Stafecka, Marta Ritova, Madara Grēgere, Jānis Buķelis, Kašers, Anete Volmane, Anita Intaite, Oskars Deigelis, Sabīne Berezina, Kristīne Šomase, Toms Bokums, Kristaps Pujāts un Raitis Beķeris. Izrādēs piedalījās arī dejotāji Ieva Biteniece, Kaspars Meilands, Georgs Bormanis, Oļegs Puzikovs un Ojārs Nicmanis no deju studijām «Pro-X» un «JV Club».

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu