Urā! «Dziedošās ģimenes» beigušās - uzvar Tihovski! (21)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Līdz ar Otrās adventes sagaidīšanu noslēgusies TV šova «Dziedošās ģimenes» ceturtā sezona. Par uzvaru un pieciem tūkstošiem eiro cīnījās finālisti - Baumaņu ģimene no Aizkraukles, Pavlovsku ģimene no Rēzeknes un Tihovsku ģimene no Ludzas. Uzvaru un galveno balvu ieguva Tihovsku ģimene. Skatītājus priecēja arī viesmākslinieki - iepriekš izbalsotās ģimenes, kā arī grupa «Putnu Balle» ar J. Lūsēna dziesmu «Lūgšana Ziemassvētku vakarā».

Pie žūrijas galda sēdēja Gundega Skudriņa, komponists Mārtiņš Brauns un Katrīne Pasternaka, kura vērtē ģimenes jau 55. reizi šova pastāvēšanas laikā.

Finālu atklāja Baumaņu ģimene no Aizkraukles ar dziesmu «Dvēselīte», kuru komponējis Mārtiņš Brauns. Žūrija Baumaņu ģimeni novērtēja ar augstāko vērtējumu - 33 punktiem.

Otrie fināla dalībnieki Pavlovsku ģimene no Rēzeknes ieguva 32 punktus, un tāpat arī trešie finālisti Tihovsku ģimene no Ludzas saņēma 32 punktus.

Pirms otrās kārtas sākuma priekšnesumus sniedza arī ģimenes, kuras iepriekš tika izbalsotas.

Otrajā uzstāšanās reizē Baumaņu ģimene dziedāja dziesmu «Pasaule, pasaulīt», kā arī uzaicinātie dejotāji sniedza deju šovu. Baumaņi atkārtoti saņēma augstāko vērtējumu - 33 punktus, tāpat arī Pavlovsku ģimenes vērtējums nemainījās - 32 punkti. Finālistu priekšnesumus noslēdza Tihovsku ģimene ar I. Kalniņa «Vilku dziesmu» un saņēma 32 punktus no žūrijas.

Trešās vietas ieguvēji ir Pavlovsku ģimene no Rēzeknes, savukārt par šova laureātiem kļuva Tihovsku ģimene no Ludzas un saņēma 5000 eiro naudas balvu.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu