Redklifs pēc Potera lomas zaudēja ticību sev

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Harija Potera zvaigzne Daniels Redklifs atzinies, ka pēc burvja lomas attēlošanas zaudējis ticību savām aktiermākslas spējām.

Tik daudz gadus, nostrādājot pie Harija Potera lomas, Daniels sāka šaubīties vai spēs parādīt savas aktiermākslas spējas arī citās lomās. Ieguvis tik lielisku iespēju jau bērnībā, aktieris šaubījās vai maz derēs arī citām filmām.

«Jebkuras aktiera spējas ir kā muskuļi sportistiem – tiklīdz pārstājat attīstīt kaut ko vairāk, zūd ticība sev. Tāpēc esmu pārbijies par nokavēto laiku. Pēdējais pusotrs gads pagāja lieliski. Savukārt, līdz tam, es visu laiku baidījos, ka neesmu gana labs, ka nekam nederu,» intervijā sacījis Daniels Redklifs.

Daniels Redklifs jeb Harijs Poters
Daniels Redklifs jeb Harijs Poters Foto: AP/Scanpix

Tāpat aktieris atzinies, ka bija sajūsmā, kad viņam tika piedāvāta loma Mihaila Bulgakova stāsta ekranizācijā: «Viņiem nebija ne jausmas, ka esmu viņa fans. Tikko kā izlasīju stāstu, uzreiz tajā iemīlējos un pārlasīju vēlreiz. Savā 21 gada dzimšanas dienā, es devos uz Krieviju, lai apmeklētu Bulgakova dzīvokli – tā bija mana dāvana sev.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu