Diāna Kubasova meklē «Mis un Misters Ogre 2012» dalībniekus (13)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau otro gadu pēc kārtas Ogrē norisināsies skaistumkonkurss «Mis & Misters Ogre 2012», ko organizē starptautisku skaistumkonkursu dalībniece un uzņēmēja Diāna Kubasova.

Pēc piecu gadu pārtraukuma Ogrē šā gada pavasarī norisinājās skaistumkonkurss «Mis & Misters Ogre 2011». Divpadsmit finālisti ne tikai piedalījās dažādās modes skatēs un foto sesijās, startēja adrenalīna pilnajā «Trakajā fotorallijā», bet arī organizēja labdarības pasākumu Ogres novada mazturīgajām daudzbērnu ģimenēm.

Arī šogad konkursa organizatori sola daudzpusīgu un interesantu konkursa programmu un aicina pieteikties atlasei puišus un meitenes. Tātad, ja esat neprecēti Latvijas republikas pilsoņi bez bērniem, vecumā no 17 līdz 26 gadiem, augumā - meitenes virs 170 cm un puiši virs 180 cm, tad dažas fotogrāfijas un neliela informācija par sevi jāsūta uz e-pastu - info@missogre.lv

Finālā iekļuvušajiem dalībniekiem tiks nodrošinātas dažādas bezmaksas nodarbības divu mēnešu garumā. Tās būs sporta, deju un kustību nodarbības, defilē apmācība, uztura mācība, runas māksla, vizāžas un stila skola un daudzas citas interesantas un noderīgas zināšanas. Nodarbības vadīs arī sabiedrībā pazīstami un dažādās jomās panākumus guvuši cilvēki, tādējādi motivējot un iedvesmojot jauniešus. Dalībniekiem tiks dota iespēja sevi pierādīt arī dažādās modes skatēs un profesionālās foto sesijās.

Konkursa finālā notiks iespaidīgs šovs, kura galveno programmu veidos dalībnieku priekšnesumi, kurus vērtēs profesionāla žūrija – horeogrāfi, fotogrāfi, modes nozares pārstāvji, Ogres kultūras autoritātes un citi, taču šovu vadīs profesionāli vakara vadītāji un uzstāsies dažādi Latvijā pazīstami viesmākslinieki - mūziķi un dejotāji.

Konkursa fināla gaitā tiks izvēlēti divi uzvarētāji – puisis un meitene, kuri iegūs titulus «Mis Ogre 2012» un «Misters Ogre 2012», taču arī pārējie dalībniekiem būs iespēja iegūt apakštitulus, kā arī saņemt dažādas atbalstītāju balvas.

Arī pēc konkursa finālisti varēs piedalīties dažādās modes skatēs, foto sesijās un saviesīgos pasākumos, kā arī varēs izmēģināt spēkus dažādos starptautiskos konkursos Eiropā un Āzijā.

Šogad konkursa uzvarētājus gaida īpaša balva - ceļojums uz siltajām zemēm – Ēģipti vai Turciju vai arī pilnībā apmaksāts brauciens uz kādu starptautisko skaistuma konkursu.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu