Nekārtības deputāta mājā - bērnudārzā (56)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

TV šovā «Gandrīz ideālas vakariņas» sapulcējušies pieci deputāti, lai parādītu savu mākslu ēst gatavošanā un viesu izklaidēšanā. Pie Imanta Parādnieka bērnudārzā viesojas Inese Lībiņa-Egnere, Ingrīda Circene, Dana Reizniece-Ozola un Valērijs Agešins.

Deputāts Imants Parādnieks viesus uzņēma savās Teikas rajona mājās; viņš dzīvo bērnudārza ēkā. Jāpiebilst, ka Imants ir tas deputāts, kurš 16. martā kopā ar biedrību «Latviešu karavīrs» apmeklēja bērnudārzu, lai demonstrētu kaujas ieročus.

Pie deputāta paviesojās arī dzīvesstila portāls «Sejas».

Imants raidījuma sākumā taisnojās, ka virtuve ir vienīgā telpa, kuru nav izremontējis, tādēļ tai īpaši nevajagot pievērst uzmanību. Varbūt vaina gatavošanas procesā?! «Sejas» ievēroja, cik liels haoss valda Imanta virtuvē pēc maltītes gatavošanas.

Foto: Sejas.lv

Lai iegādātos vajadzīgos produktus, deputāts devās uz tirgu, kur palūdza arī sagādātās foreles notīrīt tādēļ. Agešins teic: «Šajā sadaļā, tā teiksim, es būšu «krutāks».»

Vispirms namatēvs pacienāja viesus ar tēju un uzreiz cēla galdā desertu. Imants teic, ka deserta dzērvenes sarūpējusi sieva.

Imants bija uzaicinājis arī karikatūru meistaru, lai tas radītu deputātu portretus.

Imants Parādnieks bērnībā esot gribējis būt karavīrs un pavārs
Imants Parādnieks bērnībā esot gribējis būt karavīrs un pavārs Foto: Sejas.lv

Kā izklaidi deputāts bija sarūpējis rotaļas bērnudārzā, kur visi sēdās mazajos krēsliņos un radoši izpaudās, kamēr ģitārists Kaspars Zemītis gādāja par muzikālo pavadījumu.

Pirms noslēguma maltītes ciemiņi pat metās mazgāt traukus, lai nedaudz uzkoptu Imanta virtuvi, pēc tam gan mielojās ar foreli.

No maksimālajiem 40 punktiem Imants ieguva 37.

Komentāri (56)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu