Uz sievietēm kārais Artis Dvarionas šķīries no mīļotās (76)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

2011. gada sākumā dziedātājs un Radio SWH dīdžejs Artis Dvarionas (38) pamatīgi uzkurināja savu pielūdzēju asinis, sociālajā tīklā facebook paziņojot, ka ir precējies. Taču šā gada nogalē – 23. novembrī Artis savā facebook profilā maina attiecību statusu, paziņojot, ka nu ir no attiecībām brīvs vīrietis. Arī mūziķa draugi ir pārsteigti, ka izjukušas Arta un viņa mīļotās meitenes Zanes Bratuškinas attiecības.

Tiesa gan, sociālajā tīklā facebook 2011. gada sākumā Artis bija norādījis, ka ir precējies, vien tādēļ, lai pārbaudītu savu draugu un paziņu reakciju. Jautrā noskaņā mūziķis bija sācis jauno gadu, jo precējies oficiāli viņš nebija. Mūziķis nekad nav slēpis savu vīrišķo kāri pēc pretējā dzimuma.

Artis Dvarionas ar savu mīļoto Zani Bratuškinu šovasar apmeklēja grupas "Prāta Vētra" koncertu "Skonto" stadionā
Artis Dvarionas ar savu mīļoto Zani Bratuškinu šovasar apmeklēja grupas "Prāta Vētra" koncertu "Skonto" stadionā Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Aizvadītajā vasarā sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Artis Dvarionas priecīgs atklāja, ka nevar noliegt, ka līdz ar Zanes ienākšanu viņa dzīvē mūziķis pievērš lielāku nozīmi apģērbam. Izejot sabiedrībā vai uz koncertiem, vai hokeja spēli, vai kādu ballīti, Zane savus tērpus pieskaņoja Artim. Zane un Artis bija tik kolorīts un dzīvespriecīgs pāris. Mūziķa paziņas zina stāstīt, ka Artis un Zane ir pašķīrušies. Abi pāris bija vairāk nekā gadu. Tiesa gan, Artis un Zane nevēlas publiski spriest par attiecībām. Vienīgi Artis savā facebook profilā 23. novembrī mainījis attiecību statusu. Artis norādījis, ka nu ir brīvs vīrietis.

Skat, cik Zane un Artis vēl aizvadītajā vasarā bija kolorīts un saskanīgs pāris!
Skat, cik Zane un Artis vēl aizvadītajā vasarā bija kolorīts un saskanīgs pāris! Foto: Santa Sergejeva
Komentāri (76)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu