Džaredam Leto grūti būt «labai, mazai meitenītei» (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris un grupas «30 seconds to Mars» solists Džareds Leto stāsta par lomu filmā «The Dallas Buyer's», kurā tēlo transvestītu.

Džareds Leto vienmēr ir bijis viens no iekārojamākajiem Holivudas vīriešiem, tagad viņš var pretendēt arī uz pievilcīgākās sievietes titulu. Aktiera jaunajā lomā, Džaredam jāiejūtas transvestīta tēlā.

«Ir ļoti daudz jādara, lai būtu laba, maza meitenīte. Es ar jaunu attieksmi sāku cienīt sievietes. Es novaksēju visu savu ķermeni un zaudēju daudz svara, jo mans tēls ir jauns un slims ar AIDS. Tas bija liels izaicinājums, taču loma mani iedvesmo. Es nebiju filmējies piecus gadus. Šīs filmas scenārijs ir lieliski uzrakstīts un loma ir brīnišķīga. Es nodomāju, ka tad, ja gribu atgriezties kino, tad tieši šī loma ir tas, kas vajadzīgs,» par savu filmēšanos «The Dallas Buyer's» ekranizācijai stāsta Džareds Leto.

Foto: Reuters/Scanpix
Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu