Rīgas «Dinamo» hokejisti apjūk Nacionālajā operā (43)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

27. novembrī Latvijas Nacionālajā operā norisinājās Džoakīno Rosīni izrāde «Seviljas bārddzinis», kuru kuplā skaitā apmeklēja Rīgas «Dinamo» hokejisti ar savām mīļotajām. Aizsargs Rodrigo Laviņš uz operas izrādi ieradās ar sievu, pašmāju TV seju Janu Duļevsku.

Otrdien pēc sešiem vakarā Latvijas Nacionālajā operā ieradās pašmāju slavenie hokejisti no kluba Rīgas «Dinamo», lai vērotu operas klasiku - Džoakīno Rosīni izrādi «Seviljas bārddzinis». Starp apmeklētājiem bija uzbrucēji Andris Džeriņš, Aleksandrs Ņiživijs, Mārtiņš Karsums, Ģirts Ankipāns, kā arī aizsargi Oskars Cibuļskis, Rodrigo Laviņš, Krišjānis Rēdlihs u.c.

Rodrigo Laviņa sieva Jana Duļevska operas biļetes glabāja zeltītā maciņā
Rodrigo Laviņa sieva Jana Duļevska operas biļetes glabāja zeltītā maciņā Foto: Sejas.lv

Tāpat arī bijušais hokejists, tagadējais KHL kluba Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Artis Ābols ar sievu un Rīgas «Dinamo» kluba vadības valdes loceklis Zigmārs Priede ar pavadoni.

Skat, kādos spalvu svārkos uz operu ieradās Zigmāra Priedes pavadone!
Skat, kādos spalvu svārkos uz operu ieradās Zigmāra Priedes pavadone! Foto: Sejas.lv

Ierodoties operas foajē, vairāki Rīgas «Dinamo» hokejisti acīm redzami bija apmulsuši par to, kurā virzienā jādodas. Nesaprašanā, kur jāiet, un vairākkārt staigājot uz vairākām pusēm, daži no hokejistiem smēja: «Nu jā, tā jau ir, kad uz operu nenāk, - nezina, kur jāiet.»

Komentāri (43)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu