TV pirmizrāde filmai «Atceries mani» ar Robertu Patinsonu (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Romantiska drāma «Atceries mani» ir aizkustinošs stāsts par mīlestības un ģimenes saitēm, tajā galveno lomu atveido kulta filmas «Krēsla» zvaigzne Roberts Patinsons. Galvenais varonis Tailers ir dumpinieks, kuram attiecības ar tēvu kļuvušas ļoti saspringtas. Bet tas ir tikai līdz brīdim, kad viņa pasaule mainās, satiekot Eliju, kuru viņš iemīlēs. Tomēr, tomēr… šai mīlestībai radīsies šķēršļi.

Filma «Atceries mani» (Remember Me), kas 30.novembrī kanālā LNT piedzīvos televīzijas pirmizrādi, ataino cilvēku reālo ikdienu, kas nebūt nelīdzinās pasakai. Filma atspoguļo nebūt ne vienkāršu stāstu par jauniešu mīlestību un nesaskaņām ģimenē. Bet arī tas vēl nav viss - filma būs kas daudz, daudz vairāk. Nozīmīgu lomu ieņem emocionālie pārdzīvojumi, kurus izraisīja 2001.gada 11.septembrī notikusī traģēdija. Filma guvusi atsaucību ne tikai tādēļ, ka tajā piedalās lieliski aktieri, kā Roberts Patinsons (Robert Pattinson), Emīlija de Ravina (Emilie De Ravin) Pīrss Brosnans (Pierce Brosnan), Kriss Kūpers (Chris Cooper), Marta Plimptone (Martha Plimpton), bet arī aizraujošā sižeta un pārsteidzošā noslēguma dēļ.

Foto: publicitātes

Stāsts par mīlestības spēku

2010.gadā iznākusī romantiskā drāma «Atceries mani» stāsta par studentu Taileru. Viņš pēc traģēdijas ģimenē cenšas sadzīvot ar māti, bet nemitīgi strīdas ar tēvu, kurš strādā vienā no Pasaules Tirdzniecības centra dvīņu torņiem Ņujorkā. Tēva rūpes par ģimeni ir zudušas, un to ļoti pārdzīvo Tailera mazā māsiņa.

Neviens nespēj saprast dumpinieciskā Tailera jūtas un dvēseles stāvokli līdz brīdim, kad viņš iepazīstas ar Eliju

- meiteni, kura izprot viņa sāpes. Tailers nemeklē mīlestību, taču attiecības ar Eliju viņam sniedz jaunas cerības. Šķiet, Elijas mīlestība spēj padarīt laimīgu skarbo jaunieti. Taču, lai kā gribētos, viss nebūs tik skaisti - atklāsies dažādi noslēpumi, kas draudēs abus izšķirt. Tuvojas traģiskais 2011.gada 11.septembris. Melodrāmas noslēgums krasi atšķiras no iepriekš paredzamā.

Par galvenajiem varoņiem

Romantiskās drāmas «Atceries mani» galvenās lomas atveidotājs R.Patinsons skatītājiem labāk pazīstams kā Edvards Kalens no «Krēslas» sāgas un Sedriks Digorijs filmā «Harijs Poters un Uguns biķeris». Arī šīs abas filmas varēs baudīt kanālā LNT - skatītāju uzmanībai tās tiks nodotas jau decembra vidū. Par lomas atveidošanu filmā «Harijs Poters un Uguns biķeris» žurnāls The Times R.Patinsonu nodēvēja par Britu nākotnes zvaigzni. Aktieris nav licis vilties, pēc filmas «Atceries mani» iznākšanas R.Patinsona aktierspēle pirmo reizi tika plaši slavēta. Vairāki kino kritiķi atzina, ka puisis ir lieliski

pierādījis sevi ne tikai vampīru filmās, bet arī pavisam citā ādā - necila ņujorkieša ar smēķi zobos.

Savukārt otru varoni Eliju atveido aktrise E.D.Ravina, kura plašāk pazīstama kļuvusi televīzijas seriālā «Pazudušie» (Lost). Pateicoties lomai seriālā, E.D.Ravina 2006.gadā ieguvusi Labākās aktrises apbalvojumu. Tāpat E.D.Ravina ir piedalījusies tādos seriālos kā Rozvela (Roswell) un CSI Maiami.

Baudiet filmas «Atceries mani» pirmizrādi jau 30.novembrī 21:05 kanālā LNT!

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu