Keira Naitlija nevēlas būt skaistuma paraugs (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aktrisei un modelei Keirai Naitlijai (Keira Knightley) vajadzētu lepoties ar savu eleganto un šarmanto izskatu. Tomēr zvaigzne ir sašutusi, par to, cik liela uzmanība tiek pievērsta viņas ārējam izskatam. Keira Holivudas standartus uzskata par pretīgiem.

Nesenā intervijā Keira Naitlija sacījusi: «Es domāju, ka tas ir liels spiediens, kurš tiek virzīts uz sievietēm,

liekot viņām tievēt, tad atkal resnēt, te pēkšņi sajūsmināties par garām kājām, te par nedaudz īsākām, te par lielām krūtīm, te par mazām - tas ir vienkārši pretīgi.

Pārsteidzoši, ka mēs 2012. gadā joprojām atrodamies tādā līmenī, kad atsevišķu sieviešu izskats tiek noliegts. Īpaši jaunu sieviešu. Mēs vienkārši raujam viņas gabalos.»

Aktrise piebilda, ka nevēlas, kāda dēļ, uzvesties kā modele: «Es esmu cilvēks. Man ir daudz nepilnību. Nevienam nevajadzētu uz mani skatīties kā uz uzvedības paraugu, bet es ceru, ka spēšu aiz sevis atstāt pāris interesantus stāstus.»

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu