Vai Markus Riva Amerikā atradis sapņu meiteni? (43)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Markusa Rivas privātais arhīvs

Latviešu modelis, dziedātājs un dīdžejs Markus Riva atgriezies no Amerikas, kur Ņujorkā bijis aculiecinieks postošajam orkānam «Sendija», paciemojies pie draudzenes DJ Ellas jeb Elīnas Fūrmanes Losandželosā. Iedvesmojies un sarakstījis jaunas dziesmas, piedalījies pikantā fotosesijā un nofilmējis divus videoklipus. Notikusi arī kāda romantiska tikšanās, kuras laikā Markus iepazinies ar latviešu izcelsmes modeli un aktrisi Egiju Zviedri.

Markus Riva, kas šobrīd adaptējas Latvijā pēc piedzīvojumiem bagātā ceļojuma pa Ameriku, sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atklāj, ka tik bieži jau uz Ameriku nesanāk aizlidot. «Pēdējo reizi biju pirms diviem gadiem. Pa vidu tam ir sanācis ceļot arī citviet pasaulē. Pavisam Amerikā esmu bijis nu jau četras reizes. Ņujorka un Amerika mani vienmēr ir iedvesmojusi. Ne velti mans iepriekšējais albums bija «Songs from NYC». Arī šoreiz vairākas dziesmas sarakstīju tieši Ņujorkā,» stāsta dziedātājs.

Foto: Markusa Rivas privātais arhīvs

Markus neslēpj, ka viņam ļoti patīk fotografēties. Tieši tādēļ arī šoreiz Amerikā Markus pats ar fotogrāfiem sarunāja vairākas fotosesijas – Ņujorkā un Losandželosā. Fotogrāfijas izmantošot savā portfolio, kā arī promo materiāliem. «Katram fotogrāfam tur ir sava pieeja, kas ir citādāka kā Latvijā, tieši tāpēc bija interesanti sadarboties,» stāsta Riva.

Foto: Markusa Rivas privātais arhīvs

Losandželosā dziedātājam izdevies nofilmēt pat divus videoklipus. «Vienu video nofilmēju DJ Ellai un otru pats sev. Nākamā gada sākumā izdošu savu jauno singlu ar nosaukumu «007 (James Bond)», kas būs pavisam jauns skaņdarbs no mana trešā studijas albuma. Dziesmu ierakstīju tepat Rīgā, un Holivuda šķita lielisks iemesls, lai dziesmai nofilmētu video. Jaunajā videoklipā piedalās arī latviešu izcelsmes modele un aktrise Egija Zviedre, kurai ir labi panākumi Londonā. Viņa, starp citu, ir filmējusies arī vienā reklāmā ar pašu Danielu Kreigu, kas šobrīd atveido Džeimsu Bondu. Un arī manā jaunajā klipā Egija ir Bonda meitene,» stāsta Markus.

Foto: Markusa Rivas privātais arhīvs

Viņš stāsta, ka latviešu izcelsmes modeli Egiju pazinis jau sen, bet nekad nav bijusi izdevība iepazīt pievilcīgo modeli tuvāk: «Egija ir ļoti skaista meitene, mērķtiecīga. Ceru, ka viņa būs no tām tautietēm, kura iekaros arī Holivudu.»

Taujāts, vai Markus nedomā pamest Latviju un savu karjeru veidot, piemēram, Amerikā, viņš skaidro: «Šobrīd ir ļoti aktuāli braukt kaut kur citur. Savus plānus negribu izpaust. Bet šobrīd te Latvijā man ir ļoti daudz ko darīt. Kā jau minēju, gribu pabeigt savu trešo albumu. Strādāt pie jaunajiem mūzikas video un rakstīt dziesmas arī citiem. Tāpat arī lieli pasākumi plānojas gan klubā «Dstyle», gan arī «Coyote Fly», kur katru nedēļu spēlēju. Rīga jebkurā gadījumā ir lieliska platforma starptautiskiem rezultātiem un plāniem.»

Foto: Markusa Rivas privātais arhīvs
Komentāri (43)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu