Pasaulē nākusi «Prāta Vētras» Kaspara Rogas meitiņa (21)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Pašmāju slavenās grupas «Prāta Vētra» bundziniekam Kasparam Rogam (38) un grima māksliniecei Evitai Liepiņai (29) 9. novembrī piedzimusi meitiņa, kurai dots vārds Lea.

Pāra draugi un ģimenes locekļi apstiprina, ka Kasparam un Evitai nācis pasaulē bērns. Kaspara tēvs Uldis Roga teic: «Mazulīte ir ļoti skaista sieviete. Viņa salauza manu sirdi dažu sekunžu laikā.» Savukārt bundzinieka māte stāsta: «Meitenīte patiešām ir burvīga! Vārdiņu Lea izvēlējās Kaspars, un tur iekšā neviens cits nejaucās... Šis mazbērniņš ir ļoti gaidīts.»

Lea piedzima dienu pirms pasaulē nāca Kaspara drauga Māra Verpakovska dēls. Abi mazuļi piedzima Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas dzemdību nodaļā.

Kaspars un viņa mīļotā sieviete Evita Liepiņa ir kopā jau vairākus gadus. Agrāk Roga bija precējies ar kādreizējo «Prāta Vētras» menedžeri Aiju Grimzi (tagad Auškāpu), tomēr 2007. gadā pāris izšķīrās. Evitai Liepiņai iepriekš bijušas attiecības ar mūziķi Gustavo.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu