Verpakovskis Mārtiņdienā kļuva par dēliņa tēti (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Šogad 10. novembrī futbolistam Mārim Verpakovskim un Alisei Elksnei Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas Dzemdību nodaļā nācis pasaulē dēls.

Neilgi pirms došanās uz Azerbaidžānu pārstāvēt futbola klubu Baku, futbolists Māris Verpakovskis vēl atradās Dzemdību nodaļā, kur piedalījās sava dēla dzimšanā un atbalstīja sievu Alisi Elksni. Nabassaiti gan Māris neesot pārgriezis.

Alise Elksne atklāj, ka jaundzimušajam dēlam vārds vēl nav izdomāts un palīdzīgu roku viņai sniedz vīramāte: «Pagaidām mums palīdz Māra mamma. Mums ar puiku vēl pāragri kaut kur braukt, bet pie pirmās izdevības to noteikti darīsim un dosimies pie Māra.»

Alisei un Mārim ir romantiskas attiecības jau vairākus gadus. Alise ir beigusi Humanitāro privātģimnāziju un dzīvoja ar Māri Verpakovski Krētā. Grieķijā Māris pārstāvēja futbola klubu «Ergotelis».

Jaundzimušais puika nav Māra pirmais bērns - 2004. gadā Verpakovskis stājās laulībā ar Baibu Sesku, tomēr pēc trīs gadiem izšķīrās. Abiem ir kopīga meitiņa, kura šogad sāka mācības Rīgas Franču licejā.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu