Rēzija nevēlas pat domāt par plastiskajām operācijām (51)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gunārs Janaitis

Dailes teātra Kamerzālē tiek izrādīta dialoga «Es par Rēziju» 1. daļa, kurā galveno lomu spēlē Rēzija Kalniņa (41). Pievilcīgās aktrises kontā ir gan traģiskas un komiskas lomas, varones un ļaundares, gan arī liktenīgās sievietes un klauni. Viņa allaž ir mainīga, turklāt vienmēr ir lieliskā formā.

Latviešu izdevums «L'Officiel» šoruden atklājis izcilās latviešu aktrises Rēzijas Kalniņas sievišķības recepti. Savu skaistumu viņa uzskata par darba instrumentu, tādēļ, lai tas kalpotu nevainojami, viņa ir gatava uz daudz ko.

Foto: Gunārs Janaitis

Tiesa gan, viņa cenšas dzīvot, nekaitējot savam organismam. Rēzija atzinusi, ka sieviešu skaistumam, pirmkārt, svarīgas ir mūsu domas. «Kad tu esi mierā ar sevi un pasauli, tu burtiski izstaro skaistumu,» intervijā žurnālam atklājusi aktrise.

Lai sevi uzturētu lieliskā formā, Rēzija apmeklē baseinu. Viņa arī dievinot SPA procedūras un esot pat gatava dzīvot SPA centrā. Aktrise neievēro diētas, tomēr ieklausās savā organismā. Lai arī Rēzija sevi neuzskata par veģetārieti, gaļu viņa tikpat kā neēd.

Pirms vairākiem gadiem aktrise bija aizrāvusies ar ķīniešu vingrošanu cigun, jo šāda nodarbe palīdzējusi sakārtot domas. Šobrīd smadzenes viņa atpūtina ar meditācijām. Īpaši iecienīta ir kristiešu meditācija, kas apgūta pie mācītāja Jura Rubeņa. No rītiem un vakaros aktrise skaita lūgšanas.

Foto: Gunārs Janaitis

Rēzija par sevi nebaidās paironizēt un atzīst, ka neuzskata sevi par skaistu, bet gan drīzāk savdabīgu. Viņa nevēlas pat domāt par plastiskajām operācijām un skaistuma potēm. Novecot aktrise nebaidās, bet baidās no slimībām un nespēka.

Turklāt ikdienā viņa nekad nelieto sarkanu lūpu krāsu. «Sarkanas lūpas ir kā signāls: no vienas puses, sieviete piesaista sev uzmanību, bet no otras – vēlas palikt nepieejama. Ar sarkanām lūpām viņa it kā paziņo: «Es neskūpstos!»» žurnālam atklājusi aktrise.

Foto: Gunārs Janaitis
Komentāri (51)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu