«Pica Lulū» izsmej Jaroslava tērpu (92)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no Twitter

12. novembra pirmdienā interneta lietotājus pārsteidza populārās picērijas «Pica Lulū» interneta sociālajos kontos «Twitter» un «Facebook» publicētā bilde, kurā redzams modelis Jaroslavs Barišņikovs, rotāts ar picu šķēlēm.

12. novembra vakarā picērijas sociālajos kontos internetā tika publicēta kolāža, kurā ir pārveidots ekstravagantais Jaroslava Barišņikova Rīgas modes nedēļas tērps. Pie bildes ir pievienots sauklis:

«Kā atšķirt NORMĀLU DŽEKU no PIZZ-DATIJA DŽEKA?»

Arī dziedātāja Liene Candy jeb Liene Greifāne nav palikusi vienaldzīga, ieraugot publicēto bildi:

Foto: Ekrānšāviņš no Twitter

Savukārt picērijas «Facebook» kontā Liene komentējusi:

«Par šādu reklāmu var nākties maksāt vairāk nekā par picas šķēli.

Sākumā varbūt vajag uzprasīt pašam cilvēkam, vai viņš vēlas piedalīties jūsu reklāmā, kur viņu pataisa par idiotu.

Ceru, ka Jaroslavs Barišņikovs jūs iesūdzēs tiesā. Atraduši «pizz-dato» džeku. Jūsu picērijai vajadzētu arī piestrādāt pie korektākiem izteicieniem. Piedodiet, ja kādu neglaužu pa spalvu, bet nu šis ir par traku.»

Multimākslinieks Kaspars Bindemanis centās Lieni nomierināt:

«Liene, mierīgi, mierīgi! Kas Tev tā liek sašust visā šajā pasākumā? Kas Tev liekas par traku? Ka tiks aizskartas kāda modes āksta smalkās dvēseles stīgas? Ja viņš ir normāls džeks, nevienu tiesā nesūdzēs.»

Komentāri (92)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu