Meklējam Bonda līdzinieku! (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

TVNET sadarbībā ar Sejas.lv un grāmatu apgādu «Kontinents» izsludina aktiera Daniela Kreiga līdzinieka meklēšanu!

Piedalies konkursā un laimē ne vien visu laiku labāko romānu par Džeimsu Bondu «CARTE BLANCHE», bet arī pārvērtības salonā «Hairriga» un neaizmirstamu fotosesiju Džeimsa Bonda lomā!

Kas jādara?

+ Ja sevī saskati jebkādas līdzīgas iezīmes ar Džeimsa Bonda atveidotāju Danielu Kreigu, pievieno savu foto TVNET sadaļā «Konkursi».

+ Ja tavs draugs, kaimiņš, kolēģis, brālis, tēvs vai vienkārši tuvējā veikala pārdevējs ir Daniela Kreiga līdzinieks, ar šīs personas atļauju vari pieteikt viņa dalību līdzinieka konkursā!

Līdzinieku pieteikumus gaidīsim līdz 14.11. Jau pēc dienas noteiksim, kurš līdzinieks saņems galveno balvu - pārvērtības salonā «Hairriga», fotosesiju un publicitāti portālā «Sejas.lv» un fantastisko romānu par Džeimsa Bonda piedzīvojumiem.

21. gadsimtā karš ir mainījies. Neviena no pusēm vairs nespēlē pēc noteikumiem

Bonds tiek atrauts no vakariņām kopā ar skaistu sievieti. Britu šifrētāju uztvertais elektroniskais čuksts ir nepārprotams:

…upuru skaits mērāms tūkstošos… tiek nopietni skartas britu intereses…

Grāmatas autora Džefrija Dīvera spalvai pieder divdesmit astoņi starptautiski atzīti bestselleri. Viņa grāmatas tiek pārdotas 150 valstīs un ir tulkotas divdesmit piecās valodās.Visslavenākais autora darbs «Kaulu kolekcionārs» ir ekranizēts ar Denzelu Vašingtonu un Andželīnu Džoliju galvenajās lomās. Starp daudzajām godalgām ir Starptautiskās spriedzes romānu rakstnieku asociācijas Gada grāmatas balva.

Iesūtiet fotogrāfijas uz e-pastu redakcija@sejas.lv

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu