Kamerona Diaza: «Man nevajag bērnus» (21)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

40 gadus vecā aktrise Kamerona Diaza (Cameron Diaz) atklāj žurnāla «Elle UK» intervijā, kāpēc vēl nav precējusies un paziņo, ka viņai varētu nebūt bērni.

Daudz sievietes 40 gadu vecumā jau ir kļuvušas par māmiņām un stāvējušas pie altāra, lai stātos laulībā, taču ne aktrise Kamerona Diaza.

« Laulības vienkārši nav tā lieta, uz kuru esmu tendēta. Es viennozīmīgi to nevēlējos, kad man bija 20 vai 30 gadi,» par kāzām teic Kamerona, kurai ir bijušas ilgstošas attiecības ar aktieri un dziedātāju Džaredu Leto (Jarred Leto), mūziķi Džastinu Timberleiku (Justin Timberlake) un beisbolistu Aleksu Rodrigezu (Alex Rodrigeuz).

Savukārt, Kameronas draudzenes – Drū Berimora (Drew Barrymore) un Gvineta Paltrova (Gwyneth Paltrow) - jau ir uzsākušas ģimenes dzīves. Diazai tomēr bērnus nevajagot, bet iespēja, ka aktrise kļūs par māmiņu, varbūt pastāv: «Man nevajag bērnu, lai tas būtu daļa no manas miesas. Tomēr tāda iespēja vēl pastāv - es neesmu tik veca, es jūtos spējīga.»

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu