Paradī nerunā par Depu, jo sargā bērnus (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pēc 14 gadu ilgas laulības dzīves Vanesa Paradī un Džonijs Deps nesen izšķīrās. Vanesa joprojām nesniedz nekādus komentārus par notikušo un apgalvo, ka nerunā, lai aizsargātu savus bērnus.

Holivudas aktierim Džonijam Depam ar bijušo sievu Vanesu Paradī ir divi kopīgi bērni – 13 gadus veca meita Roza un 10 gadus vecs dēls Džeks. «Es nepārdodu savu privāto dzīvi. Neviens nezina patiesību, un neviens no žurnālistiem savu darbu nav paveicis pareizi. Mūsdienās cilvēki tikai izsaka pieņēmumus, bet neviens neko skaidri nezina. Man ir bērni, kuri jāaizsargā. Ja situācijā ir iesaistīti bērni, tad tas vairs neattiecas uz visiem, bet tikai uz ģimeni,» stāsta Vanesa.

Bijusī Depa sieva Vanesa ļoti mīl savus bērnus: «Brīdī, kad kļūsti par māti, dzīvē parādās kāds, kurš ir pats svarīgākais. Tas padara cilvēku labāku – mazāk egoistisku un gādīgāku. Piedzimst vislielākā dzīves mīlestība, kura nekad nepazudīs un vienmēr kļūs tikai spēcīgāka.»

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu